Σκέψη μου

Η υπομονή που έχω σ αυτή τη ζωή ή θα με ανταμείψει ή θα με καταστρέψει!!!

8 Νοε 2009

George Corraface


Τον συνάντησα από κοντά προ 6ετίας σε μια εκδήλωση που είχαν κάνει στα Village προς τιμήν του. Φινέτσα και εξαιρετική ευγένεια μαζί. Λεβεντιά που την θαυμάζεις. Τον θαυμάζω! Μιλούσε σχεδόν όλη τη νύχτα με την Τουρκάλα που έπαιζε μαζί του στη 'Πολίτικη κουζίνα". Εκείνη είχε μαγευτεί. Φαινόταν. Τη μισήσαμε εκείνο το βράδυ ΟΛΕΣ, απ τη ζήλια μας.


Το χαμόγελό του διάπλατο και αληθινό σε αφοπλίζει. Οι κινήσεις των χεριών του καθώς μιλάει σε ακινητοποιούν και σε προκαλούν να τα κοιτάξεις. Έχει τέλεια δάκτυλα . Θαρρείς πως είναι πιανίστας ή δεν ξέρω, τέλος πάντων.....!
Γεννημένος το 1952 στο Παρίσι και εδώ και πολλά πολλά χρόνια παντρεμένος με δύο παιδιά και απίστευτα ερωτευμένος όπως δηλώνει με την Ροζαλί ,Αμερικανικής καταγωγής, σύζυγό του. Με πολλές αγγλόφωνες ταινίες, Ισπανία και με πολλές δραστηριότητες, με μουσική παιδεία μιας και τον ελεύθερο χρόνο του παίζει μουσική, σκιαγραφείται και ολοκληρώνεται μια προσωπικότητα
Σας έπρηξα το καταλαβαίνω αλλά δεν φαίνεται πως μου αρέσει??

Απόλαυσα συνέντευξη του στη "Καθημερινή", μέρος της, παρακάτω. Ε τι άλλο να γράψω τώρα ?το www.corraface.com .

Έχουμε και λέμε!!

Σκέφτεστε με δέος ότι έχετε υπάρξει η φαντασίωση πολλών γυναικών -ένα επίσης επικίνδυνο θέμα;

Αυτό το καταλαβαίνω. Υπάρχει, το βλέπω και μου το λένε. Αποστασιοποιούμαι όμως από τέτοιου είδους καταστάσεις καθώς πιστεύω ότι η φαντασίωση προκαλείται από το πρόσωπο που υποδύομαι στην ταινία και επομένως δεν είναι άμεση, ούτε επικίνδυνη.

Σίγουρα πάντως θα υπάρχουν γυναίκες που σας έχουν ερωτευτεί, ακόμη και αν σας έχουν ταυτίσει με κάποιον ήρωα.

Έχω προβλήματα με διάφορες θαυμάστριες -υπάρχουν και παθολογικά φαινόμενα. Προβλήματα όχι μόνο με γυναίκες αλλά και με άντρες, που πιστεύουν ότι κάτι τρέχει με τη γυναίκα τους και θέλουν να με σκοτώσουν.

Έχετε ερωτευτεί ποτέ μια παρτενέρ σας;

Θα έλεγα ότι κατά 95% τις ερωτεύομαι.

Η γυναίκα σας τι λέει για όλα αυτά; Απ' ό,τι ξέρω είσαστε πάνω από τριάντα χρόνια παντρεμένοι.

Τίποτα. Και εκείνη είναι ερωτευμένη με τη δουλειά της. Γράφει κείμενα για το θέατρο σχετικά με τις εμπειρίες της και δουλεύουμε μαζί παράλληλα σενάρια αλλά ακόμα δεν μπορώ να τα βγάλω στην παραγωγή γιατί είμαι πολύ απασχολημένος με άλλες υποχρεώσεις.

Εγώ δεν μιλάω για τον έρωτα με τη δουλειά. Μιλάω για παρτενέρ και ατμοσφαιρικά ειδύλλια.

Είναι το ίδιο πράγμα.

Πώς είναι το ίδιο;

Μέσα από αυτή τη δουλειά σού δίνεται η ευκαιρία να κοιτάξεις και την ψυχή του άλλου, πράγμα το οποίο δεν θα έκανες σε άλλες συνθήκες. Το γύρισμα της ταινίας, η συναναστροφή στο πλατό, η ανακάλυψη του ταλέντου και οι ευαισθησίες κάποιων ανθρώπων παίζουν τον δικό τους ρόλο. Δημιουργείται λοιπόν μια μαγεία, ενώ όταν τελειώνει η ταινία παραμένουμε φίλοι. Και όταν ξαναβρίσκομαι με κάποιες παρτενέρ μου, ανακαλύπτω από την αρχή εικόνες και όμορφες στιγμές που βίωσα κατά τη διάρκεια του γυρίσματος.

Εγώ επιμένω να ρωτάω αν προχωρείτε σε ερωτική σχέση.

Λυπάμαι. Αυτή είναι αδιάκριτη ερώτηση. Ας αφήσουμε λοιπόν τις αδιάκριτες ερωτήσεις και ας μείνουμε στην επαγγελματική πορεία του Γιώργου Χωραφά, ένα μεγάλο κομμάτι της οποίας αφορά και την Αμερική. «Στον κινηματογράφο», λέει, «ο Κάρπεντερ μου άνοιξε πολλές πόρτες, όπως και ο Ντέιβιντ Λιν, όταν ξεκινήσαμε μια συνεργασία, η οποία τελικά δεν ολοκληρώθηκε. Δεν έχει σημασία, όμως, γιατί ο Λιν μαζί με τους συνεργάτες του μου έδωσαν τα κλειδιά για να ανοίξω πόρτες στον κόσμο της τέχνης αλλά και της γνώσης. Οταν το 1996 έκανα την ταινία του Κάρπεντερ «Απόδραση από το Λος Αντζελες», αποφάσισα να μετακομίσω στις ΗΠΑ. Πήγαμε εκεί με τη γυναίκα μου, τον γιο και την κόρη μου, προκειμένου να δοκιμάσω μια νέα εμπειρία. Οι δουλειές που μου πρότειναν στη συνέχεια ήταν πολύ μέτριες.

Δεν τις δέχτηκα, παρότι ο ατζέντης μου επέμενε για το αντίθετο. Με έβαζαν να παίζω τον γόη που τελικά έβγαινε σκάρτος -αυτό κάνουν συνήθως οι ξένοι ηθοποιοί στις χολιγουντιανές παραγωγές. O ρόλος του Κουέρβο Τζόουνς, που έπαιζα στην ταινία του Κάρπεντερ, ένας φοβερός αρχηγός σπείρας, ήταν άλλο πράγμα. Εντασσόταν στην πικρή, ιδιόμορφη ατμόσφαιρα των ταινιών ενός σκηνοθέτη που χειρίζεται με τη δική του, ειδική ποιότητα παρόμοιους χαρακτήρες». Με τα πολλά, ο Γιώργος Χωραφάς ξαναγύρισε στην Ευρώπη γιατί δεν ήθελε να κάνει, όπως λέει, συμβιβασμούς στους οποίους είχαν υποκύψει ακόμη και διάσημοι ηθοποιοί, όπως ο Μπαντέρας. Είναι δυνατόν ο ίδιος να μην έχει συμβιβαστεί ποτέ; «Σίγουρα έχω συμβιβαστεί. Επαιξα για παράδειγμα στη γαλλική τηλεόραση τον ρόλο του αστυνομικού επιθεωρητή Αλεξ Σαντάνα, που αρχικά με κέντρισε αλλά τελικά ήταν πολύ βαρετός. Ωστόσο, συνέχισα να παίζω».

Δεν υπάρχουν πια ιερά τέρατα στο σινεμά. Και αυτό ίσως είναι μια επιπεδοποίηση που φέρει μέσα της η έβδομη τέχνη.

Δεν ξέρω. Υπήρξε μια εποχή που «έπλαθαν» τα ιερά τέρατα χρησιμοποιώντας έναν ολόκληρο μηχανισμό. Με φαντασιώσεις που αγόραζε το κοινό, πράγμα που ενίσχυε την εικόνα των «μύθων».

Θεωρούσατε όμως τον Μπράντο ιερό τέρας. Είχατε πει ότι «όταν παίζεις στην ίδια ταινία με τον Μπράντο, όπως εγώ στον «Κολόμβο», πολλά μπορούν να σου συμβούν».

Είναι αλήθεια ότι ο Μπράντο άφησε αποτυπώματα ιερού τέρατος. Το να είσαι στην κάμερα απέναντι στον Μπράντο ήταν πρόκληση. Το βλέμμα του σε διαπερνούσε, ψυχολογούσε τα πάντα, αλλά ήταν και μεγάλο πειραχτήρι -έβρισκε πολλά θύματα σε κάθε γύρισμα. Οταν έπαψα να τον ταυτίζω με τους ρόλους του -όπως για παράδειγμα με τον Ντον Κορλεόνε-, ανακάλυψα έναν άνθρωπο έντονο και διεισδυτικό. Το ιερό σ' αυτόν υπήρχε στην τρομακτική γνησιότητά του.

Ποιες είναι οι αγαπημένες σας ηθοποιοί;

Η Τζούντι Ντέιβις, που έπαιξα μαζί της στην ταινία «L'Impromptu», η Ειρήνη Παπά, η Βαλέρια Γκολίνο, η Μαρία Ναυπλιώτου.

Η ομορφιά, τι είναι για σας;

Μια άνεση με τον εαυτό σου. Μια αποδοχή, η επίγνωση του ποιος είσαι και τι θέλεις.

Εστω και αν δεν έχεις τα εξωτερικά προσόντα;

Σαφώς. Αν έχεις τη φαντασία να διαμορφώσεις το παρουσιαστικό σου με το υλικό που διαθέτεις και να πλάσεις κάτι με το οποίο αισθάνεσαι άνετα, τότε εκπέμπεις ομορφιά. Η ομορφιά δεν είναι πάντα συμμετρία.

Εχετε ερωτευτεί εκτός ορίων;

Φυσικά, τη γυναίκα μου. Με την οποία, ακόμα και σήμερα, εξακολουθούμε να ζούμε στα όρια.

Ωραίο λογοπαίγνιο. Βλέπω ότι έχετε μάθει να αντιμετωπίζετε τα πράγματα ψύχραιμα. Και αποστασιοποιημένα. Η θητεία σας στο θέατρο και ειδικά δίπλα στον Πίτερ Μπρουκ και στην ινδική φιλοσοφία, αφού πήρατε μέρος στο «Μαχαμπχαράτα», σας έδωσε τα κλειδιά της ζωής;

Ο Μπρουκ έχει ψάξει το θέατρο, το έχει αναλύσει, και πάντα γνώριζε τη σχέση θεάτρου και ζωής. Η ματιά του, εξαιρετική, ανακάλυπτε μια καρφίτσα στην έρημο. Δεν ήταν τυχαία η επιτυχία του «Μαχαμπχαράτα». Πήγαμε στην Ινδία, ταξιδέψαμε πολύ, ψάξαμε να βρούμε μια αλήθεια πίσω από τα γράμματα. Ο Μπρουκ έμοιαζε για μένα με κύκλο. Οταν βρίσκεσαι στο κέντρο του, νιώθεις ίσος με τους υπόλοιπους. Και ο Μπρουκ αποτελεί ένα κομμάτι του κύκλου. Θέλω να ξαναγυρίσω στο θέατρο στο Παρίσι, γιατί για μένα είναι ένας χώρος που σου αφήνει τα περιθώρια να πειραματιστείς.

Ποια είναι η φιλοσοφία της ζωής σας;

Να μην ξεχνάω ότι είμαι ένα πιθηκάκι. Και αυτό το πιθηκάκι πρέπει να εκφράζεται. Και όταν εκφράζεται, μετά μπορεί να κάνει τον άνθρωπο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε το ζώο που έχουμε μέσα μας. Οταν το ξεχνάμε, κλείνουμε πολλά ρεύματα ενέργειας και αυτό μας διχάζει.

Η τέχνη είναι τελικά παράδοξη;

Η ζωή είναι παράδοξη. Για να μπορείς να τη ζήσεις πρέπει να κάνεις τον ζογκλέρ, παίζοντας με δυο χέρια και έξι μπάλες.

Εσάς σας πέφτουν οι μπάλες;

Ούου, πολλές φορές!

Και πώς το αντιμετωπίζετε;

Τρέχω από πίσω, τις κυνηγάω και αρχίζω πάλι την πρακτική εξάσκηση. Αντέχω. Είμαι μουλάρι. Και κάνω κέφι τη ζωή μου!

Καλή Κυριακή φιλί και αγκαλιές σμουατς!! (αυτό είναι δικό μου ε?)

Κatrine.




38 σχόλια:

orfia είπε...

κατερινακι συμφωνω απολυτα με οσα γραφεις. Ειναι ενς κουκλος..ο ατιμος , αλλα περισσοτερο μου αρεσει οτι βγαζει μια ευγενεια και ενα ηθος πραγμα σπανιο για αντρες τοσο διασημους και τοσο ωραιους και βεβαια τον θεωρω πολυ καλο ηθοποιο.!
Φιλακια πολλα

δεσποιναριον είπε...

Πολυ καλος οντως, αν εχω δει το εργο Πολιτικη κουζινα ειναι βασικα γιατι δεν χορταινω το απλο μυστηριο και ανεπιτηδευτο τροπο που παιζει. Καλη εβδομαδα ευχομαι Κατερινα.

Σταλαγματιά είπε...

Εγώ να την πω την αμαρτία μου;
Δεν μ αρέσει, ως άντρας έτσι;
Γιατί σαν ηθοποιός ήταν εκπληκτικός και ως άνθρωπο δεν τον γνωρίζω.
Μην μου θυμώσεις γιαυτό :))))
Από τον ενθουσιασμό όμως που δείχνεις σίγουρα θα σε κέρδισε και σίγουρα θα κέρδιζε κι εμένα



Φιλί γλυκό και καλό υπόλοιπο Κυριακής

katrine είπε...

@orfia:
Τζιζζζζζ, κάνει Όρφια μου ο άτιμος.Πέρα απ όλα είναι και ηθοποιός ναι ,συμφωνώ.

Η ευγένεια είναι το κάτι που με αφοπλίζει γενικότερα το ξέρεις.Η ατόφια,διότι η επιτηδευμένη είναι ξινή και φαίνεται φιλενάδα μου.

Καληνυχτούδια με φιλί

katrine είπε...

@ δεσποιναριον:
Ναι ναι αυτό το μυστήριο, το χει. Κοιτάζει μ ένα τρόπο απ τη μία απλό και απ την άλλη με χίλιες υποσχέσεις.

Κάνει κέφι τη ζωή του!!Καλόόόό:)))

Kαλή εβδομάδα Δεσποινάκι, φιλούδι

Ρούλα είπε...

να μπει στη λίστα πάραυτα!!!!
καλή εβδομάδα Κατερίνα μας!
φιλάκια...συμμαθήτριας!!!

katrine είπε...

@ Σταλαγματιά:
Τι να σου θυμώσω Αναστασία μου??
Μόνο που με εμπιστεύεσαι και λες αυτό που λες αρκεί!!

Αρχικά σαν ηθοποιός και σαν φατσούλα με κέρδισε.Όταν είδα την κοινωνική του συμπεριφορά , την επικοινωνία του και το τρόπο που είχε γενικότερα στους γύρω του τον λάτρεψα και έγινε ακόμη ομορφότερος απ ότι ήταν.

Καλό ξεκίνημα της εβδομάδας με τη πιο ζεστή ευχή για σένα:-))
Φιλάκι

katrine είπε...

@Ρούλα:

Ρούύύύύύύύύύλα!!!!! Τι έκπληξη!!
Καλως ήρθες!!

Να μπει να μπει!Με το μαλακό να το πούμε στο Δάσκαλο μη μας αρνηθεί.

(μεταξύ μας σσσσσσσ να βάλει το στοίχο του και ο Μανώλης χο χο):))

Φιλάκια καλή σου εβδομάδα

Ρούλα είπε...

καλώς σε ξαναβρίσκω! θα το χαρεί πιστεύω,άσε που ο ρόλος του στην πολίτικη κουζίνα παραπέμπει στο δάσκαλο και στις μαγειρικές του ικανότητες!είδες τι θησαυρός που είναι ο φιλόσοφός μας!όνειρα γλυκά Κατερινούλα!!!

katrine είπε...

@ Ρούλα:

Είναι ξεχωριστός πραγματικά και θησαυρός Ρούλα μου.Δε θα χαλάσει τη καρδούλα κανενός μέλους. Α ναι και το άλλο,πιστεύω πως διαθέτει και μοιάζει και στην ευγένειά.Τι λες??

Καλημερούδια καλό πρωινό Δευτέρας

Artanis είπε...

Πω πω, πραγματικά πολύ ωραίος άνδρας...
έχεις δίκιο σε όλα, και είναι και μελαχροινός, ακριβώς το στυλ μου ;)
Καλημέρα και καλή βδομάδα...\
Φιλιά από ΝΖ...

katrine είπε...

@ Artanis:

Μy prncs, και έχει μια φωνή και μια κίνηση!!
Εκτός του οτι του πάνε τα γαλλικά τόσο, όσο δεν μπορείς να φανταστείς!Κι εκείνη η Τουρκάλα εκείνο το βράδυ συνομιλούσε γαλλιστι μαζί του, λύσσαξε!!

Μήπως γίνομαι Κρουέλλα, και δεν το χω καταλάβει??xo!!

Artanis μου καλή σου μέρα στη ΝΖ της άνοιξης.Φιλί.

Ρούλα είπε...

καλά ο δάσκαλος είναι μια κατηγορία ανθρώπου από μόνος του!δεν υπάρχει!
ο φιλόσοφος του ατελιέ είναι ο Μανώλης!
καλησπερούδια με φιλάκι!

katrine είπε...

@ Ρούλα:

Ο Μανώλης με τις μαντινάδες του και τον όμορφο λόγο του, έχεις δίκιο. Ο Δάσκαλος είναι οδηγητής,έτσι τον έχω στη σκέψη:))

Καλημέρες Ρουλα Kissακι

La Gigi είπε...

καλα δεν παιζεται ο ανθρωπος λεμε :)

Ανώνυμος είπε...

είναι τρε γοητευτικός....
έχει κάτι σκοτεινό που μου αρέσει.,....σαν να κρύβει κάτι!
Μπονζουρ μανάρι μου!

katrine είπε...

@ melissoula:

ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ οεο, mel!!:)))

katrine είπε...

@ glaykidarling:

...κοιτάζει και κάπως, βαθειά και μυστήρια αλλά πολύ γλυκά, ΤΟ ΠΑΙΔΙ:))

Φιλί glayki

Unknown είπε...

κΚατερινακι μου ειναι θεος αυτοις το βλεμμα του μαγνητης.Απολυτο δικιο που του εκανες αφιερωση.Φιλακια

katrine είπε...

@ Ελευθερία:
Ναι είναι "το παιδί", Ελευθερία μου,η γοητεία προσωποποιημένη.

Φιλιά καλό πρωινό

Ra Ma είπε...

Χάλια είναι το ...πιθηκάκι!

Από ζήλεια τα λέω!!!!
Μου αρέσει σε όλα!

Πολλές καλημέρες!!!

katrine είπε...

@ Radio Marconi:
Marc. στο λίγο που βρεθήκαμε μιλώντας, διέκρινα ένα αυθεντικό άνθρωπο σταράτο, υπερήφανο μπαμπά, με ένα καθαρό ευθύ βλέμμα. Πολύ χάρηκα, όπως με όλη τη παρέα,ειλικρινά.

Αααααα, πιθηκάκι εεε??
Μου θυμίζεις τον εαυτό μου που λέω όταν βλέπω τη Μόνικα Μπελούτσι, "α παπα τι στραβά πόδια!!"χε χε!!
Καλημέρες καλημέρες!!:))

orfia είπε...

Δεν δουλευουμε ε??? σερφαρουμε..ενω καποιοι αλλοι..δουλευουμε σκληρα....!!!!
Φιλακια πολλα....!!!!

katrine είπε...

@ orfia:

Mη με ζ η λ ε ύ ε ι ς καλό μου Λενάκι.......ψήνομαι...ακούς!!

Τσάκω δυο φιλιά τώρα για καλό μεσημέρι.

υγ: Καλού κακού ας έχεις ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί στο σπίτι για τη φίλη σου:((

Phivos Nicolaides είπε...

Πάνω απ' όλα, προσωπικότητα που έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του. Μπράβο του και σε σένα Κατερινάκι που τον ξεχωρίζεις!

Vassilis είπε...

Α, ο Χωραφάς έχει έναν ξεχωριστό αέρα στη μορφή του και στον τρόπο που παίζει που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Ειδικά τις γυναίκες θαυμάστριες :)

katrine είπε...

Χαίρομαι που που τ αρσενικά της παρέας σ αυτό σχολιάζουν. Πρώτα ο Marc, και τώρα ο Phivos και ο Vassilis.
:)), :)). :))Γράψατε, τέλος!!

katrine είπε...

@ Phivos Nicolaides:

Ναι ,και είναι ορατό αυτό σε όλες τις κινήσεις του . Μοιάζει, στο τρόπο που φέρεται και στη προσωπικές του εκδηλώσεις. Το είδα και εγώ και η .....μη πω, η Τουρκάλα,χε χε (κακία ε?).
Καλό σας βραδάκι

katrine είπε...

@ Vassilis:

Είτε κωμωδία είτε δράμα παίζει,βγάζει κάτι Βασίλη,που σε συγκινεί....για μένα ,ναι?

Καλό σου βράδυ και εύχομαι να το βρήκε το μπουφάν το κοριτσάκι:))

panathinaeos είπε...

καλημερα κι απο μενα με καποια καθυστερηση! γραμμενο με πολλη ψυχη το κειμενο σου κατερινα! ομορφο κειμενο! και με αισθηση μετρου
ο χωραφας θα εισελθει εις το αρθρο για τον συγχρονο αδωνι κατοπιν τουτου
τον θυμαμαι απο την πολιτικη κουζινα και μου αρεσε
οπως βεβαια μου αρεσε και η κυρια που αργοτερα παντρευτηκε τον αξιωματικο
τα λογια του στην καθημερινη ηταν ομοργα ειπωμανε, και το πιθηκακι αλλα και εκεινο περι ομορφιας, φανταζομαι οτι το να εχει κανεις θητευσει με οτν μαρλον μπραντο ειναι κατι ανεξιτηλο!

υ.γ. πριν την αναρτηση θελω ομως να εχομε ασφαλισθει ολοι στο ατελιε, αφου μπορει να γινομε στοχος συζυγων που θα απειλουν να μας σκοτωσουν επειδη ο αδωνις γοητευσε τη γυναικα τους!

katrine είπε...

@ panathinaeos:

Αγαπητώτατε Δάσκαλε,σας ευχαριστώ για τα λόγια σας και πραγματικά με συγκινείτε που θα συμπεριλάβετε τον George στη λίστα του σύγχρονου άδωνη. Έχει βαρύτητα η απόφασή σας.

Μην ανησυχείτε για τους ζηλιάρηδες συζύγους, η πρόθεση του ατελιέ έχει αγνό χαρακτήρα,το γνωρίζουν. Εξ άλλου η ομορφιά και η γοητεία είναι αποδεκτή απ όλους και αντί να ζηλέψουν καλύτερα να μιμηθούν τρόπους.Οπότε παρακαλώ συνεχίστε!!!!
:)) :))

ritsmas είπε...

Γεια σου Κατερινάκι.Ευχαριστώ που με βρήκες στο μπλογκ φιλια πολλά

katrine είπε...

@ ritsmas:

Rits μου,είσαι αξιόλογος άνθρωπος θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που σε γνώρισα στο floral με τη Ντία. Σε διαβάζω αρκετά και μπορώ να πω με πλουτίζεις με τις γνώσεις, την ανησυχία και την ευαισθησία που έχεις για πολλά θέματα.
Χμ!! Τελικά σκέφτομαι πως όλοι εδώ που έχω γνωρίσει είναι αξιόλογοι.Η χαρά του μπλογκ.
Διάβασα στο fb πήγες Mattise,ΤΕΛΕΙΑ!!
Φιλιά γλυκά καλό ΣΚ

Penelope είπε...

Ο τύπος απο μακριά είναι κούκλος./ Το βιβλίο που έχει πάνω στην γωνία μήπως πρέπει να το διαβάσω ??? Σε ευχαριστώ Κατερινάκι.

koulpa είπε...

μόνο εξ'ακοής τον ήξερα πριν την πολίτικη κουζίνα.. πολύ συμπαθής.. και ομολογώ ότι δε πολυ παρατηρώ τους άνδρες.. σαν να μην υπάρχουν.. :):)
καληνυχτούδιααααα :):)

katrine είπε...

@ Penelope:
Από μακριά???
...και από κοντά είναι Πενέλοπε και από κοντά!!!

Ααααα να το διαβάσεις ντάρλιγκ να το διαβάσεις. Μου έκανε παρέα πολλά δύσκολα βράδια.Γέλασε το χείλι μου,εγώ σ ευχαριστώ¨))Αναμένω το επόμενο.
Φιλιά σε σένα και στα Αλβιονάκια,καλό βράδυ Κυριακής

katrine είπε...

@ koulpa:
Πω πω τι σιγουριά κι αυτή!!!!

Καλέ μου Koulpa δώσε αυτοπεποίθηση στο κόσμο , δώσε!!

Καλησπερούδια Κυριακής:))

Ανώνυμος είπε...

Movie Stars, Naked Pop Stars, Tv Stars, Super Models, All Celebrities Nude. [url=http://www.eranostra.com/2012/02/15/celebrity-stolen-movies/]www.eranostra.com[/url]