Σκέψη μου

Η υπομονή που έχω σ αυτή τη ζωή ή θα με ανταμείψει ή θα με καταστρέψει!!!

30 Μαρ 2010

Μπλογκαγκαλιές και ευχές.

Όταν ξεκίνησα εδώ τη γραφή ,η αγαπημένη μου Δέσποινα είπε διαβάζοντάς με :"πόσα ακόμη θα πεις σε αυτό το μπλογκ"!! Ήθελα πολλά να πω και θέλω,ναι. Γραφή ημερολογίου,είχα σκεφθεί ξεκινώντας, καθημερινότητας, πραγμάτων και θαμάτων, εκπλήξεων, ενστάσεων, θυμού, χαράς, ενθουσιασμού , απογοήτευσης, κοινωνικού σχολιασμού ,επικαιρότητας, ταξιδιών,και επαφής.
Όμως, άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Έχουν διαφορές τελικά.


Ποτέ δεν εγκατέλειψα το ημερολόγιο. Το αγαπημένο μου. Εκεί με γνώρισα χρόνο με το χρόνο και γνώρισα και τους γύρω μου, μέσα από αυτό. Έχω δει λάθη κατάματα. Γεγονότα και ερωτήματα, που δεν ξέρω αν με καταλαβαίνει άνθρωπος,για το τρόπο που το λέω, αναλύθηκαν κατανοήθηκαν και πραγματικά μετά απ τη γραφή τους, βρήκαν λύσεις. Απαντήσεις.

Λοιπόν. Όταν παρατηρείς τους δικούς σου ανθρώπους (το χω ξαναπεί),καταγράφεις ένα γεγονός, το εξιστορείς σε σένα, και επανέρχεσαι να το διαβάσεις με άλλη διάθεση, νηφαλιότητα και λογική. Ε, είναι απίστευτο το τι αντιλαμβάνεσαι. Απίστευτο όμως.


Το μπλογκ δεν μπορεί να είναι ημερολόγιο με την έννοια αυτή. Είναι καταγραφή, επιλεκτική.Νομίζω,αν με κρίνω.


Με το ημερολόγιο υπάρχει δυαδική σχέση. Είσαι εσύ κι αυτό. Γράφεις χύμα, τρελά, ξεσπάς με όλους τους τρόπους. Βρώμικα αλλά και εκλεπτυσμένα Έχει γράψει η πένα τής Κατρίν!!Δεν υπάρχει!! Βιβλίο λέμε!!


Το μεγαλείο όμως του μπλογκ, της αλληλοεπίσκεψης, της έννοιας που δημιουργείται, και του να γνωρίζεις αξιόλογους ανθρώπους δεν το έχει το ημερολόγιο.

Αφορμή το μπλογκ για τη γνωριμία μου με εξαιρετικούς ανθρώπους !!

Μέσω αυτού,ήρθα κοντά με το δεσποινάριον, που είναι ανεκτίμητο. Εκεί στο μακρινό DC, αισθάνομαι μια ψυχή που με νοιάζεται μ ένα ιδιαίτερο τρόπο. Με ξέρει. Που η συμβουλή της έρχεται σα χάδι και κάθεται στη ψυχή μου. Που είναι στην αυστηρότητά της τόσο μα τόσο γλυκιά και την αναζητώ κάθε φορά. Που τη μεγαλοσύνη της δεν θα τη φθάσω ποτέ. Θα προσπαθήσω όμως ,ναι? Πόσο θα σε ευχαριστώ Δεσποινιώ,πόσο??



Μέσα απ αυτές τις γραφές και τους σχολιασμούς γνώρισα την Λένα. Ορισμένοι άνθρωποι έχουν έρθει σε αυτό το κόσμο για να σμίξουν Έτσι εξηγείται η γνωριμία μου με την ευρύτερα γνωστή, orfia. Είναι Άνθρωπος, Άγγελος. Διακριτική , Αξιόλογη και Σωστή φίλη. Έχω την αίσθηση πως την γνωρίζω χρόνια. Το χαμόγελο της Λένας είναι ζωή. Κι έχει απίστευτη υπομονή. Μαζί μου. Να είμαι αντάξια αυτής της φιλίας θέλω.



Η αξιολάτρευτη Penelope. 'Άστρο που λάμπει η Ντία, ταλέντο με λατρευτή ταπεινότητα. Θέλεις να την έχεις φίλη. Την ακολουθείς απλά!



Η Talisker,που ενώ δεν έχουμε συναντηθεί ακόμη( είπες θα έρθεις!!!!!) ,είναι συμπάθεια μεγάλη, εκτίμηση και θαυμασμός.
Bella ragazza, bella penna!
Και bella musica!!

Η Φωτεινή που στα πρώτα βήματα εδώ ήταν μια αγκαλιά. Γαργαλιστικό χαμόγελο πέρα για πέρα αληθινό.Με τίμησαν μαζί με την Ελευθερία όταν ήρθαν σπίτι και είπαμε- είπαμε χίλια δυο σα φίλοι που είχαν να ειδωθούν καιρό! Τις ευχαριστώ πολύ.



Η Γιάννα . Αχ Γιάννα εκεί στο King George, τι κουβέντα ήταν αυτή που μου είπες??Άτι?? Είσαι απίστευτη. Τη Γιάννα δυο φορές την συνάντησα. Έχει μια δυναμικότητα και μια ζεστασιά μαζί. Παρουσία απόλυτα νεανική,νομίζεις πως είναι η φίλη απ τα φοιτητικά χρόνια και η μανούλα που θα σε προστατέψει.


Η Melissoula, με τα υπέροχα γλυκά μάτια. Το κοριτσάκι. Όπως τη λέω. Νομίζω πως είναι η μικρή της παρέας(ηλικιακά).Μικρό δυναμικό πολύ νοικοκυρεμένο παιδί ,αλλά και φιν φον !!



Ο Marc. Την καλύτερη εντύπωση. Ευγενής, ευγενής ευγενής . Χρωστάει μια φωτογραφία του γιου του,είπε η Γεωργία πως είναι κούκλος , εκείνο το βράδυ στης Ιουστίνης,ένα cd του Dirk, και εγώ ένα πάρτι, επίσης δεν το ξεχνώ!!
Πάρτι είπα, όχι ποδήλατο!!(χε χε)



Στης Ιουστίνης είπα,πριν. Η Ιουστίνη Φραγκούλη . Τι να πω για την αγκαλιά της τώρα!!Τι να πω. Που διέκοψε την παρουσίαση της και μας προσφώνησε μία μία!! Αυτό το κορίτσι αν δεν το γνωρίσεις, έχεις χάσει. Έχεις μείνει πίσω. Απ τη μια , φιλόδοξη, δυναμική, σοβαρή, επιβλητική , επιτυχημένη συγγραφέας και δημοσιογράφος απ την άλλη θηλυκό, με ταμπεραμέντο,απλή με απίστευτο χιούμορ, που απ τα γέλια ξεσηκώσαμε τους καλεσμένους της. Δε ξεχνώ δύο που μου είπε: " ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΆΝΔΡΕΣ BON VIVEUR,να το θυμάμαι!!!" και με αφορμή το βιβλίο της"΄Το συναίσθημα θα σε προδώσει. Με τη λογική βαδίζουμε!!"
Σ ευχαριστώ Justinάκι.


Η Εύα Στάμου!! Μα τι κορίτσι κι αυτό!! Της το είπα ο συνδυασμός της Επιστήμης με το ταλέντο της συγγραφέως είναι μεγάλη προσφορά. Λεπτεπίλεπτη παρουσία σαν κρύσταλλο, αλλά δύναμη μέσα απ τη ματιά της, τη γνώση και τη γραφή της.


Η Ρίτσα Μασούρα. Δημοσιογραφική παρουσία,σταθερή αξία. Διαβάζεις και ξαναδιαβάζεις τη Ριτς και πλουτίζεις. Το λίγο που τη συνάντησα και ανταλλάξαμε δυο κουβέντες, ήταν αρκετές για να παραδεχθώ το λόγο της.

Ο Μηθυμναίος, εξαιρετικός φίλος της Ιουστίνης. Κύριος.


Είμαι σίγουρη πως τον επόμενο χρόνο θα έχω πλουτίσει κι άλλο απ τις επαφές αυτές.


Αυτά περί ημερολογίου και μπλογκ. Αν με ρωτήσετε τι προτιμώ θα πω και τα δύο!!




So,


έρχεται το ταξίδι στο Άμστερνταμ μετά το Πάσχα,δεν αφήνει περιθώρια μελαγχολίας. Με τίποτε!!


Με αρκετή αισιοδοξία
εύχομαι σε όλους τους φίλους και αυτούς που γνώρισα από κοντά ,αλλά και εκείνους που με επισκέπτονται που με φιλοξενούν στο σπιτικό τους καλή Ανάσταση καλό Πάσχα με υγεία ευτυχία, αλήθεια ,αγάπη και να περάσετε τέλεια.



Στο βιντεάκι φιλοξενώ τη Καλλιόπη Βέτα ,και τους στίχους (Κ. Φασουλάς)κυρίως ,αλλά και τη μουσική(N.Piovanni) με ιδιαίτερη αφιέρωση.
Για το Κώστα Φασουλά ,τον εξαιρετικό Ανωγειανό στιχουργό,ήθελα ένα ποστ κάποια στιγμή. Υπόσχεση.



"La vita e bella"
"Δες μ'ένα βλέμμα πόσα λες. Δεν ξοφλήσαμε, μη κλαίς και πιάσε πάλι το χορό. Δες με τι πάθος τραγουδώ, όσο πιο ψηλά πετώ,μου φτάνει μόνο να είσαι εδώ."







Σας φιλώ!








49 σχόλια:

ΓΙΑΝΝΑ είπε...

Αχ Κατερινα μου,δεν εχεις αλλαξει καθολου.Αυτο το περηφανο ατι ξανασυναντησα.Με δυναμισμο,ανεση,ευγενεια ψυχης και γλυκο χαμογελο.Ευχομαι να περασεις υπεροχα και μετα τις διακοπες θα βρεθουμε οπωσδηποτε.Θελω να πω εδω δυο λογια κι εγω για την Ορφια.
Ευγενικη,γλυκια με αποψη και εντελως αληθινη.Μια αξιοπρεπης ποιητρια οπως θελει να την λεει η γνωστη παρεα.
Σας ευχαριστω και τις δυο,γιατι γνωρισα μαζι σας την εκπληξη της στιγμης και θελω να την κρατησω.
Και αυτη η στιγμη δεν ερχεται για ολους.Εγω ομως ημουν τυχερη,γιατι διαλεξε να ερθει σε μενα με ενα τροπο που με συγκινησε.Καλο Πασχα.Φιλι και φιλι

Σταλαγματιά είπε...

Το καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που περιγράφεις γιατί το ένιωσα και το νιώθω κι εγώ και είναι σημαντικό !!

Καλό Πάσχα σου εύχομαι και να περάσεις υπέροχα στο ταξίδι σου
Φιλιά

Φωτεινή S είπε...

Kατερινάκι μου
Καλό Πάδχα σου εύχομαι και καλά να περάσεις, όπου πας και βεβαίως στο Αμστερνταμ!
Φιλιά! Πολλά φιλιά και μια μεγάλη αγκαλιά.

δεσποιναριον είπε...

Λοιπον πρεπει να σου εξομολογηθω οτι αυτο που εκανες σημερα, το σκεφτηκα αρκετες φορες να το κανω, ομως δεν το εκανα γιατι φοβηθηκα οτι θα ξεχασω καποιον στην λιστα των "αγαπημενων" και οτι δε θελω κανεις μα κανεις να το διαβασει και να αισθανθει ασχημα γιατι δεν ειναι ξεχωριστος για μενα. Αυτο το εγραψα τωρα για να δικαιολογησω τηον χαρακτηρισμο "αυστηρη" που μου προσδιδεις για δευτερη φορα μεσα απο αυτο το μπλογκ. ΚΑΛΕ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΙΡΑΑ!!!! Λοιπον χαλαρωνω γιατι κατα βαθος μου αρεσουν τα "ανακεφαλαιωτικα ποστς.
Αυστηρη λοιπον βγαινω, αλλα εγω το λεω "απολυτη".

Ενταξει ολα τα αλλα για μεγαλοσυνες με κανουν να αισθανομαι ασχημα. Πολλα απο τα παιδια που αναφερεις τα γωνρισα κι εγω στις συντομες επισκεψεις μου στην Αθηνα. Η ζωη μου αλλαξε με το μπλογκ. Γνωρισα ενδιαφεροντες ανθρωπους που ηρθαν να συμπληρωσουν πολλα κενα αλλα κυριως αυτο της "ξενιτεμενης" που την αγκαλιασαν τοσοι σα να ειναι.. δικη τους, στην ιδια πολη.
Καλο Πασχα σε σενα, στους αγαπημενους σου και .. βγαλε το δευτερο βιντεο! Εκτος αν το εβαλες για στερεο!

Unknown είπε...

Κατερινακι μου νασαι παντα καλα και να μας σκεπτεσαι ετσι ολες και μεις δεν ξεχναμε ποτε απλα η ζωη μας αναγκαζει μερικες φορες να απεχουμαι.Ασε εγω εχω μπλεξει με τη φαρμα και εχω χαθει δεν μενει καθολου χρονος.Εχω γινει μια αγοτισσα του καναπεως που ειπα και στο Δεσποινακι.Ευχομαι ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ , να χαιρεσαι τα παιδακια σου, και οτι καλυτερο για σενα. Πολλα και γλυκα φιλια.

orfia είπε...

...Κοιτα να δεις τι μου κανες αποψε , να διαβαζω και να χαζοκλαιω και να χαζογελαω...!!!Κατερινακι μου το να σε ευχαριστησω ... ειναι λιγο...η φιλια που αναπτυχτηκε πραγματικα τυχαια, μεσα απο τις γραφες μας...ειναι δωρο στη ζωη οπως καθε φιλια. Ειναι τοσο παραξενη η ζωη , να σου στελνει ανθρωπους που ουτε καν ειχες σκεφτει οτι θα συναντησεις!!
και να δενεσαι μαζι τους ...σαν να τους ξερεις χρονια.

Δεν θελω να καταχραστω τον χωρο σου(θα εγραφα...κατεβατα), μονο θα πω ενα ευχαριστω στη Γιαννα για τα λογια της και ξερει οτι τα ιδια θα ελεγα και εγω για αυτην!
Ετσι μαζι με σενα ειχα και εγω την τυχη να γνωρισω πολλους απο τους υπεροχους ανθρωπους που αναφερεις και ειμαι τοσο χαρουμενη γιαυτο..
Φιλακια Κατερινακι μου
Καλο Πασχα δεν σου λεω...θα στα πω κατ'ιδιαν, αλλα ευχομαι σε ολους οσους σε διαβαζουν να περασουν ομορφα με τους ανθρωπους που αγαπουν..!

John D. Carnessiotis "Asteroid" είπε...

H καταγραφή ως διαδικασία από μόνη της ξεκαθαρίζει την σκέψη μας, μας αναγκάζει συχνά να περάσουμε από κρησάρα όσα πιστεύουμε κι έτσι προκύπτει στο τέλος η άποψή μας σαφέστερη και πιο στέρεη... Επί πλέον, η δημοσιοποίησή της στο blog βάζει αυτή την άποψη στην βάσανο της κριτικής, στην δοκιμασία του διαλόγου και την εμπλουτίζει με απόψεις, επιχειρήματα και βιώματα άλλων, ίσως ίδια, ίσως παρόμοια ή ακόμα κι αντίθετα.
Κι όταν όλο αυτό γίνεται καλοπροαίρετα, ψύχραιμα, μεταξύ ανθρώπων, που γνωρίζουν για τι μιλάνε και πώς να μιλάνε, τότε το τελικό αποτέλεσμα, που ξεκίνησε από μια δική μας σκέψη, μπορεί να είναι τόσο μα τόσο ισορροπημένο, εποικοδομητικό, πολύτιμο για όλους κι όχι μόνο για μας...
Καλό σου Πάσχα!

Μηθυμναίος είπε...

Ομολογώ, Κατρίν, πως με τιμά η αναφορά σου… δεν το περίμενα, όπως κι αυτό το «Κύριος»… Μα σε μια τόσο γρήγορη γνωριμία άφησα τόσο καλή εντύπωση;…
Ελπίζω να μη σε απογοητεύσω ποτέ!

Χαρά μου που σε γνώρισα με την παρέα. Συμφωνώ με την άποψή σου για τα μπλογκς.

Πόσο σ’ ευχαριστώ για τη «μπλογκαγκαλιά» σου!!!

Καλή Ανάσταση! Να χαίρεσαι όσους αγαπάς!

Ανώνυμος είπε...

Καλό Πάσχα ,καλή Ανάσταση....φουλ Αγάπη!!!!!!!!!!!στο κόκκινο....:)

katrine είπε...

ΓΙΑΝΝΑ μου σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Είναι πράγματα σ αυτή τη ζωή που είναι γραμμένα να γίνουν. Κι εγώ χάρηκα που σε γνώρισα εννοείται πως θα βρεθούμε ξανά!!!
Όσο για τη Λένα πραγματικά αξιοπρεπής ποιήτρια.Εξαιρετικό αυτό και της πάει!!

Να περάσεις όμορφα καλή Ανάσταση Γιάννα μου καλό Πάσχα ευχές και στο σύζυγο και φιλιά σε σας τα κορίτσια του σπιτιού.

katrine είπε...

Σταλαγματιά μου γλυκιά!!
Σε πολλά έχουμε ταυτιστεί επικοινωνούμε μ ένα Θαυμάσιο τρόπο!!

Πολλές ευχές καλό Πάσχα, θέλω και το εύχομαι και για σένα να έχουμε καλή Ανάσταση σε όλα.Άγιο φως παντού:))
Φιλί Φιλένιο

katrine είπε...

Αχ βρε Φωτεινή με τη μεγάάάάάλη καρδιά!!

Σ ευχαριστώ και εγώ σου εύχομαι καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα, εκεί στη Κρήτη να περάσετε σούπερ!!

..και άμα συναντήσεις και κανένα κοπέλι-μαυροπουκαμισά εκ Ανωγείων, δώστου και φιλιά από εμένα χο χο!!

Φιλάκια Φωτεινή!!

katrine είπε...

Δέέέέέέέσποινα!! Τι λες μάτια μου??? Εσύ μέγαιρα?? Μη χειρότερα!!

Λοιπόν έχεις δίκιο σ αυτο. μήπως ξεχαστεί κάποιο αγαπημένο, αλλά εδώ το μπλογκάκι αυτό είναι "μικρό" δεν έχει του δεσποιναρίου την επισκεψιμότητα, ναι??Απ την άλλη το συζητήσαμε, είναι μια αναφορά για τους ανθρώπους που συνάντησα. Που αντάλλαξα κουβέντες και ματιές. Με μπλογκερς που λέμε μέχρι τώρα το κάτι παραπάνω. Όλοι όμως εδώ, άσχετα εαν τους έχω γνωρίσει ή όχι είναι αγαπημένοι. Την δυσάρεστη όψη δεν την έχω δει.Ακόμη. Και δε θέλω. Σ ευχαριστώ που μου δίνεις την ευκαιρία να ξαναγράψω πως αναφέρομαι στα πρόσωπα που έχω γνωρίσει από κοντά. Μη παρεξηγηθώ.
Θα κάνω πρόσκληση για τα υπόλοιπα αγαπημένα μπλογκ, μου δωσες ιδέα!!
Φιλεναδίτσα μου είσαι απόλυτη αλλά και ανθρώπινη μαζί.
Που να χορτάσω να σου μιλήσω?? Που??η πολυλογού??

Και από εδώ σου εύχομαι καλή Ανάσταση Δεσποινάκι μου και καλό Πασχα. Να περάσετε με τον Ερρίκο σου όμορφα με μετρημένο φαγητό και πολύ ποτόόόο!!
Φιλιά αγαπημένα:))))

katrine είπε...

Βρε τι πάθαμε με τη φάρμα!!! Βρε Ελευθερία θα με τρελλάνετε!! Βλέπω κι εγώ στο φασομπούκι να τα ζωντανά,να οι πρασινάδες, ώρες, ώρες ατελέιωτες !! Άμα σ αρέσει μια χαρά περνάει η ώρα!! Εγώ με τίποτε δε μπορώ. Αλλά δε σε ξεχνώ. Ούτε το τρόπο σου ούτε τη ζεστασιά σου. Να έχεις καλό Πάσχα να περάσεις πανέμορφα με όλη την οικογένεια και να χαμογελάς ,ναι??
Φιλούδι

katrine είπε...

Λένα, δεν είπαμε όχι χαζοκλάματα,μόνο χαζογελάκια??Το παμε!!

Είμαι πραγματικά πολύ τυχερή στις φιλίες μου. Είσαι σπουδαίος άνθρωπος ,απόλυτα δοτική, μετρημένη, όπως λέει η Γιάννα ,με άποψη και καλλιέργεια που δύσκολα συναντάς.

Θα ευχηθούμε και θα ξαναευχηθούμε χίλιες φορές.
Φιλάκια και βουουουουουουορ φύγαμε!!

katrine είπε...

Asteroid, η καταγραφή ξεκαθαρίζει τη σκέψη όπως το λέτε.Συμφωνώ απόλυτα.Και η αλήθεια είναι πως και στη δημοσιοποίηση της σκέψης, αν και φιλτράρεται λίγο, το αποτέλεσμα είναι συναρπαστικό.Τι να πω!!Αυτό το ευγενικό μοίρασμα των όμορφων και των δύσκολων καταστάσεων με άλλους ανθρώπους πολλές φορές είναι σωτήριο, και απ τις δυο πλευρές ,ναι.

Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα με υγεία.

katrine είπε...

Οοοο!!Sir Μυθημναίος διάβασε??

Η λέξη¨" Κύριος" να ξέρετε σας αντιπροσωπεύει.Δεν χρειάζετε να είσαι πολύ με έναν άνθρωπο για να καταλάβεις. Λίγο αν παρατηρείς τον απέναντι σ ένα μεγάλο ποσοστό δεν πέφτεις έξω. Αφήσατε πολύ καλή εντύπωση και το ομολογήσαμε ομόφωνα!!

Να είστε καλά να περάσετε όμορφα με "αγκαλιές" πασχαλινές οικογενειακές γαληνεμένες.
Καλό Πάσχα

katrine είπε...

Καλή Ανάσταση gleyki μου καλό Πάσχα ,

να κάνεις ατελείωτες βόλτες, ατελείωτο shopping, και όλα μα όλα...στο κόκκινο!!

Φιλάκια

Phivos Nicolaides είπε...

Καλή Ανάσταση και κάθε καλό.

Μηθυμναίος είπε...

Καλά το «κύριος», ας το παρακάμψω, όμως αυτός ο «πληθυντικός»… με σκοτώνει…

ritsmas είπε...

Κατερινάκι μου σε ευχαριστούμε για την ευγενεια και την καλοσύνη σου. Καλό Πάσχα σου εύχομαι.θα τα πούμε.ριτς

katrine είπε...

Φοίβο μου και εσύ να περάσεις όμορφα κι αγαπημένα. Καλή Ανάσταση:))

katrine είπε...

Λοιπόν εντάξει, το Κύριος όμως Κύριος, ναι??Για να μη σκοτωθούμε δηλαδή!!

Καλή Ανάσταση Στράτο, να είσαι καλά:))

katrine είπε...

Ριτς
κι εγώ σ ευχαριστώ. Όταν σε γνώρισα στη Penelope, απλά ένοιωσα θαυμασμό μπροστά σε μια τόσο δυναμική παρουσία.

Καλή Ανάσταση φιλιά:))

koulpa είπε...

να μαι κι εγώ.. χάθηκα λίγο αλλά τι να κάνουμε; έργο μακρύ βίος βραχύς.. :):)
γνώρισα πολλούς συμπαθείς ανθρώπους κι εγώ εδώ γύρω.. ημερολόγιο.. κι άρχισα ποτέ δε το κράτησα.. νόμιζα ότι θα θυμόμουν όσα σκε΄φτομαι.. τώρα χρησημοποιώ το μπλογκ και σαν ημερολόγιο.. αλλά έχεις δίκιο.. δε μπορείς να γράψεις τα ίδια πράγματα.. αλλά η διαπροσωπική σχέση με κάνει να είμαι πιό συνεπείς στο μπλόγκ.. :):)
καλή ανάσταση :):)

Justine's Blog είπε...

Αγαπημένη μου,
Σ΄ευχαριστούμε για όσα κατέθεσες περι όλων ημών. Σ΄ευχαριστώ για την ευγενική σου τοποθέτηση. Η δική σας παρουσία ήταν εκείνο το βράδυ υπέροχα αναπάντοχη κι αγαπητική.
Αυτές οι στιγμές δεν μετριούνται με λόγια, όπως έχω ξαναπεί.
Να περάσεις υπέροχα στο Αμστερνταμ, που ελ΄πιζω να είναι ανοιξιάτικο.
Καλό Πάσχα.
Φιλί απο ανοιξιάτικο Μόντρεαλ

island είπε...

Ουφ. Κάποια στιγμή νόμισα, στα μισά τούτου του απολογισμού, πως θα μας λέγατε πως διακόπτετε το βλόγιν. Ευτυχώς όμως δεν έγινε κάτι τέτοιο.

Τα σκεύη μου και καλό Πάσχα.

katrine είπε...

Koulpa μου καλωσήρθες ,μα τι εργατικό παιδί!!!
Απ την άλλη εγώ είμαι πιο συνεπής στο προσωπικό ημερολόγιο...το έχω πολύ βάλει στα θέματα μου!!

Σου εύχομαι καλό Πάσχα καλή Ανάσταση και εννοείται καλή ξεκούραση, το νου σουουουουυου:))))

katrine είπε...

Ιουστίνη μου και bonita-Justine θα σου πω απ εδώ , πως οι άνθρωποι ανταποκρίνονται στα ζεστά καλέσματα. Κάπου ταυτίζονται και σμίγουν.
Το αποτέλεσμα ,ποτέ μα ποτέ δεν σε απογοητεύει και είναι αγαπητικό.

Ευχαριστώ για τις ευχές σου,το Άμστερνταμ θα μας υποδεχθεί με κρύο νομίζω, αλλά έτσι κι αλλιώς φιν φον θα το κάνουμε:))))

Καλή Ανάσταση καλό Πάσχα και να περάσεις όμορφα στο ανοιξιάτικο Μόντρεαλ.
Φιλί

katrine είπε...

island, τι λέτε??Μόλις κλείσαμε ένα χρόνο!!Όχι όχι θέλω κι άλλο ακόμη. Μ αρέσει!!

Εύχομαι να περάσετε καλό Πάσχα με χαρούμενες στιγμές και ναι ναι και τα δικά μου σέβη:))))

Vrakas Kostas είπε...

Αγαπητη μου Κατερινα..
Για τους ανθρωπους που γνωριζεις απο κοντα,
χρειαζεται..προσπαθεια..να πεσεις εξω!
Για τους ανθρωπους που γνωριζεις απο δω..
χρειασεσαι ..τυχη..
για να πεσεις μεσα!!

Καλο τριημερο θα ελεγα,
και καλη Ανασταση μιας και το εφερε η μερα.

katrine είπε...

Τωρα να πω Κώστα μου πως χρειάζεται τύχη παντού, σε όλες τις περιπτώσεις??Ναι σε όλες.

Χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη και πέρα από τύχη και υγεία να έχουμε:))))

anemona είπε...

Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη!
Πολλές ευχές

katrine είπε...

ανεμώνα καλως ήρθες Πασχαλιάτικη. Αληθώς Ανέστη χρόνια πολλά και ευτυχισμένα.

δεσποιναριον είπε...

Μπουμπου μου, η επισκεψιμοτητα δε μου λεει τιποτα. Αυτοι που αφηνουν δυο λογια φιλικα καλοπροαιρετα, που ανταλλασουν ενδιαφερουσες αποψεις, που συζητανε ομορφα, αυτοι και μονο εχουν σημασια. Τωρα θελω να ευχηθω και χρονια πολλα για τα γενεθλια σου χαρα μου. Να ζησεις να σε χαιρονται οσοι σε αγαπουν.

katrine είπε...

Δεσποινάκι μου ,φύλακας άγγελος!!Όσα μίλια μακριά και να ζεις, αυτή η αγάπη κάνει την απόσταση τόση-τόση δα!!!
Σ ευχαριστώ πολύ μάτια μου, σ ευχαριστώ.Κι όταν θα έρθεις θα έχω εξασφαλίσει την πιο παγωμένη μπύρα και το πιο εξαιρετικό γλυκό!!!!

...και όπωε το είπες, να με χαίρονται όσοι με αγαπούν!!
Φιλιά φιλάκια:))

ps: Το βράδυ πριν την Ανάσταση σου έκανα κλήσεις για ευχούλες, φάνηκε??

Γιώργος είπε...

Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη.Οι φίλοι είναι πάντοτε το στηριγμά μας σε όλες τις δύσκολες στιγμές που περνάμε.Καλό σου βραδάκι.

Talisker είπε...

εχω να κανω πολλες παρατηρησεις
καιειναι και 2 το βραδυ!::))

διαβαζοντας το Δεσποιναριον νομιζα πως διαβαζα εμενα
ειδα και κεινο το "χαρα μου"
και λεω οκ εγραψα και δεν το θυμαμαι
χχχχχχχχχ
συμφωνω παντως με οσα λεει :)


-εγω που εχω παει και θα επιστρεψω σε λιγο?

-εσυ που εχεις παει και δεν ξερω που εισαι?

-μονο εμενα δεν εχεις δει?
ενα σου λεω ..οταν ειναι να βρεθουμε μικρη πανυψηλη μη μου ερθεις και με ..κοθωρνους..θα παψω να ειμαι η ηρεμη Ταλι και θα βγει η Σκαρλετ απο μεσα μου!!::))

τελος
(ας μιλησω και σοβαρα)
σε ευχαριστω για την αναφορα και καθε θετικη σου σκεψη που συχνα εισπραττω απο σενα

Χρονια Πολλα Χριστος Ανεστη και φιλια πολλα
-να περνας καλα οπου κι αν εισαι!:)

penelope είπε...

Αργησα γιατί ήμουν στην 'κοσμάρα' μου με την οικογένεια! Σε ευχαριστώ βρε Κατερίνα για όλα! πάω τώρα να τα σκεφτώ και εγώ αυτά τα καλά λόγια μήπως έτσι είναι και πάρω τα επάνω μου :) Καλά να περνάς χχ

La Gigi είπε...

Κατερινάκι, άργησα λίγο αλλά το είδα! Σ'ευχαριστώ πολύ για την αναφορά, πολύ ευγενικό εκ μέρους σου :)
να περάσεις καλά στο αμστερνταμ και να μας φέρεις τουλίπες πολλές τουλίπες!
φιλιά

Roadartist είπε...

Χρόνια πολλά και καλά!
Γεμάτα υγεία, αγάπη, δημιουργία και χαρά! Τις καλύτερες ευχές μου!!

Ra Ma είπε...

Απαπαπαπα, δεν ξεχνάς τίποτα εσύ!!!!
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και όπως λέει ο αγαπητός "Κύριος" Στράτος, ελπίζω να μη σε απογοητεύσω ποτέ! :))

Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά!!!

katrine είπε...

George, Χριστός Ανέστη, σ ευχαριστώ και αντεύχομαι και απ εδώ.
Αλίμονο αν δεν υπήρχαν και οι φίλοι,πέσ το!!Να τους τιμούμε με όλους τους τρόπους πρέπει και να τους προσέχουμε,ναι?
Καλη βραδιά σου:))

katrine είπε...

JK O SPOYTZAKOS:
Χρόνια πολλά συν-κριαράκι.Όλα να ειναι καλά!

katrine είπε...

Talisker άκι μου που είσαι????Πού ήσουν και σ έχασα??Μα έρχομαι ξανάρχομαι και σκέφτομαι, δε μπορεί να νοικοκυρεύει,κάτι άλλο σκαρώνει!!Χο χο χο!!Θα μου πεις.

Χρόνια πολλά Ταλι μου όλα όμορφα με αγάπη να έρχονται. Λοιπόν σήμερα επέστρεψε η φίλη σου από Άμστερνταμ ,αρκετά ανανεωμένη μπορώ να πω, παρά τη κούραση όλη ημέρα.

Τι τι λές??Έλα βρε κάτω και σου υπόσχομαι μέχρι σανδάλι τίποτε παραπάνω.Ακούς εκεί, Σκάρλετ!!!Μη επηρεάζεσαι απ τη φιλενάδα μας.Εκείνη την χρονιά έτυχε! Ρώτησέ τη την επόμενη που σμίξαμε, εγώ έβαλα,σκεπτόμενη η γυναίκα, μπαλαρίνες και το δεσποινάριον ψηλές πλατφόρμες!! Δεν υπήρχε το γέλιο που κάναμε!!

Φιλάκια γλυκά και τα καλύτερα Ταλι μου, και στην οικογένεια και στα μαθήματα και παντού.Παντού!!

katrine είπε...

Penelope μου το φαντάστηκα πως θα τρέχεις με τα αλβιονάκια, κάπου όμορφα και γιορτινά σίγουρα.

Όχι μόνο να τα σκεφτείς αλλά και να τα πιστέψεις.Φιλιά γλυκά και που θα πάει θα το κάνω το ταξίδι!!

katrine είπε...

Melissoula μου, τίποτε δεν γράφω αν δεν το πιστεύω.
Το Άμστερνταμ ήταν όνειρο αυτή την εποχή. Οι τουλίπες, μεγάλη αδυναμία,θα στολίσουν τη βεράντα μου.Βολβοί και βολβοί και βολβοί, έτοιμοι για δράση!!

Τώρα να σου πω το Παρίσι με τα ροζ του το ζουλεψα, αλλά κάτι θα κάνουν τα μωβ τουλιπάκια!

Φιλάκια Mel,και το επόμενο θα είναι "το νησάκι" , σίγουρα!

katrine είπε...

Roadartist,ευχαριστώ πολύ !
Υγεία , αγάπη ,δημιουργία και χαρά.Ακριβώς.
Και για εσάς τα καλυτερότερα εύχομαι:)))

katrine είπε...

Marconi μου, Αληθώς ,χρόνια πολλά και ευτυχισμένα σου εύχομαι και απ εδώ και το ξέρω, δε, μα δε, μα δε, μα δεν θα με απογοητεύσεις ποτέ.

ps:....το νου σου χο χο:)))