Σκέψη μου

Η υπομονή που έχω σ αυτή τη ζωή ή θα με ανταμείψει ή θα με καταστρέψει!!!

22 Ιουν 2010

Φλερτάρεις???Πρόσεχε!

Λέω, πως η περίοδος εξετάσεων αυτή τη χρονιά με ταλαιπώρησε. Μία οι επαγγελματικές και προσωπικές υποχρεώσεις, μία η δυσκολία επικοινωνίας με τον αγαπημένο έφηβο μικρό μου, με πίεσαν όλα τόσο ,αλλά σήμερα νοιώθω ευτυχής. Όχι πως δεν θα υπάρξουν στο παρακάτω διάφορα αλλά έτσι ,το λέω για να ρίχνω πίσω τα δύσκολα. Προς το παρόν τελειώσαμε, και δε μαζευόμαστε.

Μα μου έλειψε το σπιτάκι αυτό.


Μα είχα τόσα να γράψω για το ταξίδι στο μπλε νησάκι. Για την θετική αύρα της Μυκόνου. Που να προλάβω??? Τώρα μετά από τόσες ημέρες από που να το πιάσω?? Εξ άλλου είμαι της άποψης πως όσο πιο φρέσκα είναι τα δοκουμένδα τόσο πιο ζωντανά μεταφέρονται. Οπότε την πέρασα που την πέρασα τη περίοδο after της Μυκόνου,την αφήνω ακόμη παραπίσω. Το καλοκαίρι είναι μεγάλο εξ άλλου και σε δουλειά θα βρισκόμαστε.

Έχω πλάκα όμως διότι το τι αποθηκεύτηκε στο κεφάλι μου όλο αυτό το διάστημα δε λέγεται. Δεν υπήρχε κάτι που είδα , είπα, έζησα και δεν σκέφτηκα να το γράψω. Νοερά το μοιραζόμουν. Απιστεύτου??? Που λέει το orfiάκι??


Με την παρατήρηση πάντα γύρω μου, έχω να κάνω με το φλερτ.
Φλερτ!!
Δηλαδή έκφραση ερωτικού ενδιαφέροντος. Στιγμιαίου, λέμε!! Προκαλεί ευεξία, κινητοποιεί όλες τις αισθήσεις, διαστέλλει τις κόρες. Ναι. Αρκεί να έχει ομορφιά.




Φλερτ με σωστή δόση βλέμματος, αγγίγματος, οικειότητας. Φλερτ ,που αν ξεπεράσει τα όρια γίνεται ενοχλητικό και βλακώδες. Μια ψυχή λέει πως απορρίπτουμε όποιον δεν μας αρέσει. Σε αντίθεση ,αν κάποιον κάνεις κέφι με όποιο τρόπο και να σε φλερτάρει τον αποδέχεσαι. Λάθος μέγα λάθος. Μα τι να πω τώρα??? Ρε φίλε-η μου εσύ που το οπτικό σου πεδίο χρωματίζεται με μια παρουσία και σε πιάνει ταχυκαρδία με το στόχο, θέλει πολύ για να καταλάβεις τη θετική ή την αρνητική ανταπόκριση??? Δε νομίζω. Τότε γιατί επιμένεις?? Αν δε το πιάνεις στον αέρα σημαίνει πως δεν αξίζεις. Είσαι βραδύκαυστος και πρέπει να φας απόρριψη και να σπάσεις τα νεύρα,αλλά και τα μούτρα σου για να το καταλάβεις. Το φλερτ έχει ερωτικά το νόημά του, αλλά στηρίζεται σε μια λεπτή αίσθηση ισορροπίας, που αν χαλάσει γίνεται αντιαισθητικό


Διαπιστώνω πως δεν υπάρχει δυστυχώς αίσθηση λεπτότητας ,ευγένειας και χιούμορ,γιατί όχι. Η ισοπέδωση των σχέσεων χάλασε τη μαγεία.
...και ενώ σήμερα υπάρχουν σε αφθονία άνθρωποι διαθέσιμοι, που κυκλοφορούν γύρω γύρω καταλήγουν να είναι μόνοι . Άξεστους να τους πω, σεξουαλικά πεινασμένους να τους πω, σημασία έχει πως ορμάνε τόσο άγαρμπα και πιστεύουν πως μόλις τους είδες, αντίκρισες τον "ιδανικό" και έπεσες ξερή!! Πως πρέπει να πεις και ευχαριστώ που έριξαν το βλέμμα επάνω σου!!


Στη διαδικασία του φλερτ, της θετικής ανταπόκρισης πάντα, υπάρχει η σκέψη της κατάκτησης για το παρακάτω. Φαντασιώνεσαι, ελπίζεις, και αφού συναντήσεις τα ζευγάρια μάτια που κουμπώνουν επάνω σου, περπατάς και νομίζεις πως τα βλέπεις παντού. Και αυτό δε χρειάζεται πίεση, δε χρειάζεται καν προσπάθεια. Κυλάει μόνο του. Απλά πράγματα που φέρνουν τους ανθρώπους κοντά και πάνω απ όλα τους κάνουν να αισθάνονται όμορφα. Ακόμη και ν απορριφθεί ένα τέτοιο κάλεσμα κι αυτό έχει τη χαριτομενιά του. Και δε σημαίνει τίποτε. Απλά δε έχουν όλοι οι άνθρωποι χημεία στο να σμίγουν μεταξύ τους. Αλλά όχι, το "στενός κορσές" δεν αντέχεται.


- Κοίταξε διακριτικά, όχι επίμονα και ΜΟΝΟ στα μάτια. Όπου αλλού ξεφύγει η ματιά σου, έχασες.


-Να είσαι απλός και ανεπιτήδευτος


-Μη μιλάς πολύ, δε χρειάζεται σε αυτή τη φάση. "Επίδειξη γνώσεων" is boring!!


-Αν έχεις άγχος και αμηχανία μια χαρά είναι. Όχι να κεκεδίζεις!


-Υπομονή, πολύ υπομονή.


-Ν ακούς, ν ακούς , ν ακούς!!


-Να θυμάσαι πως σημασία στη φάση αυτή δεν έχει τι λες, αλλά πως το λες.


-Πρόσεχε το ντύσιμό σου, και το χτένισμά σου. Κοντομάνικα πουκάμισα, πέδιλα και καπετούλες απαγορεύονται ή καλύτερα άστο, φύγε.

-Άντε βρε, και καλή επιτυχία!!




33 σχόλια:

koulpa είπε...

xaxa το φλέρτ έχει πλάκα όταν δε το καταλαβαίνεις ότι το κάνεις.. :):)
καληνυχτούδιαααα :):)

Talisker είπε...

a pa pa

-δεν το εχω παιδακι μου με τιποτα !!
ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ!!!!!
ποτε δεν το ειχα και μη γελασεις..αλλα ουτε καν το πιανω
θελω μανιουαλ:::))))))))))))

ορκιζομαι!

χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

katrine είπε...

Μα koulpa μου, αυτό έχω την αίσθηση πως θα είναι πολύ μα πολύ πετυχημένο. Αυθόρμητο και πέρα για πέρα ανεπιτήδευτο:))))

Καλό βραδάκι:)))

katrine είπε...

Τι είπε η πανέμορφη Tal????
Κοίτα δεν, μα δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχουν πέσει επάνω σου μύρια βλέμματα.Σσσσσσουτ!!

Το ότι δεν τα πιάνεις λέει κάτι. Δεν ασχολείσαι δεν ανταποκρίνεσαι. Sure!!

Αλλά αν σου πέσει Φιλενάδα μου κανένα ενοχλητικό και άγαρμπο βλέμμα θα βγάλεις καντήλες!!

Φιλί φιλένιο Τal my Tal¨)))

Glayki είπε...

Βρε συ Κατερίνια ,είσαι υπερβολική[!]
να μη σου πει ένα:
γεια σου μανούλι...!!!!
ωρε μάνα μου τι μανάρι είσαι εσύ...!!!
και τα σχετικά?
Τωρα σοβαρά...νομίζω πως πια οι Έλληνες φοβούνται να φλερτάρουν...επειδή οι Ελληνίδες παρα έχουν γίνει μυγιάγγιχτες και δε δέχονται εύκολα το φλέρτ!

Artanis είπε...

και καλά να θες να φλερτάρεις και να σε φλερτάρουν...Αν σου την πέσουν στην ψύχρα ενώ δεν ψαχνεσαι, τί γίνεται τότε;;;
Και τί είναι η "καπετούλα"; Κόλλησα, δεν το καταλαβαίνω...

John D. Carnessiotis "Asteroid" είπε...

Κοντομάνικα πουκάμισα και πέδιλα δεν φοράω... αλλά πάνω που πήγα να σκεφθώ πως έχω τελικά ελπίδες, ήρθαν αυτές οι "καπετούλες", που ούτε κι εγώ ξέρω τι είναι, και λέω "νάτο, αυτό είναι, φοράω καπετούλες, φαίνεται, γι' αυτό δεν βλέπω άσπρη μέρα..."!..

Τις απορρίπτω πάραυτα - μόλις μας πεις τι είναι, δηλαδή!!!
:-)))

orfia είπε...

Κυρια...κυρια...να πω και εγω??? να συμπληρωσω την λιστα....??΅Ε???
λοιπον....δεν ειπες κατι για τους "ακαμπτους"....εκεινους ντε... τους αρτηριοσκληροπυρηνικοδημοσιουπαλληλικοτσιγγουνιδο...τετοιους..(ναι ξερω εχω θεμα )...αμ..τους αλλους...τους ματσοφουσκωτους...ντε με το θεληματικο πηγουνι και το στηθος¨"μαρμαρο"..(ναι ξερω εχω θεμα)...η εκεινους τους δεν θελωνασηκωθωαποτονκαναπεφερεεναφραπε (ναιξερω εχω θεμα), η τουςαλλους που μολις σε γνωρισουν "εισαιευχαριστημενηαποτοαφεντικοσουσεπληρωνειακαλα"....(ναι ξερω εχω θεμα...)..Αντε τα πηρα λεμε...!!
Φιλουρες.....πολλες πολλες...
Υγ. και οχι δεν θα σας πω τι ειναι η καπετουλα...χαχαχαχα!

δεσποιναριον είπε...

Ουτε ο Γκουγκλης δεν την ξερει την καπετουλα, Μαρια, σορυ Κατερινα ηθελα να πω, πιστευω οτι σου εχει ξεφυγει ενα φωνηεν με το συμπαθειο δηλαδη. Το φλερτ θελει συντονισμο διαθεσης εκατερωθεν Μαρια, σορυ Κατερινα ηθελα να πω, για να ερθει να γινει εκεινη η στιγμιαια σπιθα που την βλεπουν ολοι σε ακτινα πολλων μετρων. Δεν εχει κανονες το φλερτ ουτε εξαρταται απο το μανικι του πουκαμισου, ειναι πως με πιανς και σε πιανω Μαρια, σορυ Κατερινα ηθελα να πω. Δε θελει πολυ σκεψη αλλα αυθορμητισμο. Εμενα Μαρια (δε το διορθωνω βαρεθηκα) μου αρεσει κατι εξυπνο που το λεει ο αλλος ευγενικα. Κι ας φορα καπετουλες, γιατι σου δινει το περιθωριο να το ζυγισεις και να το δεχτεις ειτε να το απορριψεις χωρις να χαλασουν οι καρδιες.
Πη Ες, η Ορφια καταπελτης ε Μαρια;
ΦΙΛΟΥΜΠΕΣ!

katrine είπε...

Όχι μανάρι glayki μου, μανάρα μου!!χο χο χο!!

Λοιπόν , το να μη φλερτάρει και να φοβάται όπως λες λογικό μου ακούγεται. Η ορμητικότητα των γυναικών τους κλείδωσε ,λέμε! Αλλά όταν το κάνουν, να το κάνουν σωστά.

Το άκομψο, και το "και γαμώ", ε δεν το αντέχω.

Σου στέλνω φιλιά γλυκά και βρε Βικάκι (κατά Marc)τι την θέλεις την Κειτ Μος και τη βάζεις?? Να τη βλέπω και να αισθάνομαι χοντγή?? Θέλεις η φίλη σου να έχει ψυχολόγικό???

John D. Carnessiotis "Asteroid" είπε...

Σαν πολλά θέματα νάχει η Κυρία Orfia... Για δες, για δες!!!
:-)))

katrine είπε...

Τότε, my prncs πες του:
"πσσστ, δουλειά σου!!!"
χε χε χε!!

Βρε δεν ξέρεις τη καπετούλα???

Περίμενε παρακάτω:))))

kissάκι

katrine είπε...

Αsteroid Master!!

Σίγουρα και το έχω καταλάβει, δεν είσαι εσύ για κοντομάνικο πουκάμισο και πέδιλο.No no!!Και μετά χαράς σου ανακοινώνω καλέ μου φίλε πως ΔΕΝ έχεις καπετούλα.
...χμ!! Εσύ δεν βλέπεις άσπρη ημέρα??Μπα δε το πιστεύω:-p

Καλό βγαδάκι Γιάννη. Μπον νουί:))

Ρούλα είπε...

Είναι η χωριστρούλα;μη μου πεις ότι δεν είναι!Μα τι να κάνει ο άνθρωπος,έχει και λίγα μαλλιά πάει να τα καλύψει με δάνειο από τα διπλανά!:))
Λέμε ναι στο ευγενικό φλερτ που σκοπό έχει να κομπλιμεντάρει,όσο για το φλερτ σεξουαλικής συνεύρεσης εκεί πια δεν θυμάμαι παρά μόνο καταστάσεις που προκαλούν γέλιο.Άλλο το στενό μαρκάρισμα από τη μια πλευρά μόνο και άλλο η αμοιβαία έλξη που λειτουργεί μόνη της και οι κανόνες σε αυτή την περίπτωση αυτοκαταργούνται.
καλά,εδώ να δεις ανατολίτικο φλερτ!θα αναφωνείς oh!mon dieu,oh!la la και ο άλλος θα σου τραγουδά
"τάκα τούκααα,τάκα τούκααα" παίζοντας το μπεγλέρι(μπλιαχ)
φιλάκια

katrine είπε...

Λενάκι,πες παιδί μου πες!! Συμπλήρωμα το λες εσύ αυτό??? Μιλάμε για...α πα πα!!Και ξέρεις αυτοί οι...αχ πως τους είπες,περίμενε γιατί θα μπερδευτώ,
"αρτηριοσκληροπυρηνικοδημοσιουπαλληλικοτσιγγουνιδο...." οι άτιμοι έχουν καπετούλα, μα απίστευτο οι περισσότεροι:-p

Είπες ένα πολύ ωραίο!!" Άκαμπτοι".

Βρε Λένα πού σε βρήκα , πού σε βρήκα????

Φιλούμπες καλημερινές!!

katrine είπε...

Πού είσαι εσύ "Μαρία" μου???? Είσαι εσύ ένα δεσποινάριον μα τι δεσποινάριον είσαι εσύ!!!Μούρλια!!
Που να ξέρει ο γκούγκλης μωρό μου από τέτοια?? Και τι Μαρίες θα είμαστε αν δεν το πιάναμε αδιάβαστο???χε χε!!

Τι έλεγες φιλεναδίτσα μου??Αμοιβαίο, ε??Συμφωνούμε, όχι κολιτσίδα!! Και στιγμιαίο και θανατηφόρο στη τελική του.Αλλά όλα κι όλα δε θέλω καπετούλα. Είναι αιτία για αποστροφή,με πίανς??
Θα σ πω! Φλι:)))

katrine είπε...

Asteroid μου, η Λένα καταπέλτης που είπε και το δεσποινάριον,και αλίμονο στις καπετούλες.Αλίμονό τους :))))

katrine είπε...

Αγαπημένη συμμαθήτρια Ρούλα είσαι φοβερή!!
Ε πες μου τώρα έχω άδικο??
Βρε αγόρι μου αφού η φύση δεν σε προίκησε με χαίτη, κόψε κοντό κοντό μαλλάκι εώς ξυρισμένο και θα είσαι super. Πρέπει να παίρνεις δανεικό μαλλί απ τα αριστερά στα δεξιά?? Τη γοητεία δεν την κάνει η φράντζα!!Άσε που όταν φυσάει αεράκι κυμματίζει σημαία,αυτό που το πας!!Θές να φλερτάρεις κιόλας.Go go!!

Ουφ,τα είπα. Που λες Ρούλα το στενό μαρκάρισμα όταν είναι αμοιβαίο ,βγαίνει ένα συννεφάκι πάνω απ τα κεφαλάκια που λεει "ανέβασε τα γκάζια". Οπότε έχουν τα χαμόγελα των αστέρων. Αν είναι καπετούλα με μπεγλέρι και δεεεεεν, ε φίλε μου κοίτα αλλού.
Αλήθεια πες για το ανατολίτικο φλερτ πες τα και σε μας. Ας πούμε ποιό τραγούδι πέφτει??
Φιλιά βροχερά:)))))

orfia είπε...

Κατριν....μου η Ρουλα... πρεπει να μας πει..πολλα...τι γινεται εκει επανω...!! Αλλα βροχερα φιλια που τα ειδες φιλεναδα??? Εδω εχει παντα..ηλιο.....!!!

Ιδεα...: η επομενη αναρτηση θα εχει ως θεμα : Καπετούλες....μετα φωτογραφιων παρακαλω...!! χαχαχαχα!

katrine είπε...

Orfiάκι εδώ ψιχάλιζε πριν λίγο!!!Τρέχω για φωτογραφικό υλικό, ιδέα φοβερή!!

Φιλιά (call me)¨))

Vrakas Kostas είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
katrine είπε...

Κώστή my dear καλημέρα από χθές διάβασα το σχόλιό σου (γιατί καλέ το έσβησες??) αλλά απ το γραφείο οι πολλές υποχρεώσεις δεν με άφησαν.

Έχω την εντύπωση πως λέμε τα ίδια πράγματα με άλλα λόγια.

Αμοιβαίο φλερτ, με ή χωρίς σινιάλο είναι ευχάριστο, ανεβάζει στα ύψη τη διάθεση. Ένα φευγαλέο ερωτικό παιχνίδι που έρχεται απρόσμενα εκεί που δεν το περιμένεις.

Περίμενε να πιω μια γουλιτσα καφέ:)

Λοιπόν η αλήθεια είναι πως σατυρίζω τους κυρίους με τα πουκαμισάκια και τις καπετούλες. Ο λόγος είναι απλούστατος. Ενώ δεν έχουν ανταπόκριση, ούτε καν σινιάλο ,οπως λες και εσύ, επιμένουν κολιτσίδες και φθάνουν στο σημείο της παρενόχλησης. Και στη τελική δεν έχουν και τα προσόντα. ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ λέμε Κωστή.

Καλημερούδια καλό καλοκαίρι να έχουμε και το μόνο σίγουρο προς το παρόν είναι, πως η καλοκαιρινή ομπρελίνα έχει τη μαμα Κatrine με τους δίμετρους γιούς (ελπίζω, εκτός αν ξετρυπώσουν οι νύφες από τώρα χο χο).Όσο για τη Dollitsa, αααα πα πα Κωστή μου περιμένει το αρσενικό πριγκιπόπουλο.

Kiss kiss:))))))))

koulpa είπε...

xaxaxa 40 σχεδόν χρόνια είχα να βρω άγνωστη λέξη!! :):)
τι ωράια.. το αναλύσατε το θέμα.. λύθηκαν και οι απορίες μου :):)
χαχαχα δε ξέρω αν ισχύει αυτό που λές.. έχω χρόνια να σημειώσω επιτυχία.. μπορεί τα ρούχα μπορεί το χτένισμα.. μπορέι και το μούσι που εμφανίζεται περιοδικά.. μπορεί που δεν είμαι διαθέσημος.. :):)
καλησπερουδια καλό σαββατόβραδο :):)

katrine είπε...

Δηλαδή koulpa μου ,τι μου λες τώρα να καταλάβω βρε?? Να σε φανταστώ με πουκαμισάκι και καπετούλα??

Άντε καλέ!Εσένα σε σώζει το μούσι που αναφέρεις!...και για να το λές έτσι, το ξέρεις κιόλας γι αυτό και βάσεις ταμπελίτσα "occupe"!!!!
Xo xo!!

Καλή Κυριακή koulpa καλημερούδια:))))

Ra Ma είπε...

Φλέρτ είπες?
Πρέπει να ανοίξω το manual...

katrine είπε...

Άκουσες καλά?? Φλερτ!!
Ποιο mannual?? Αυτό είναι παλαιό που έχεις.

Μόλις σου ταχυδρόμησα Marc,τη νέα έκδοση!!Δώσε προσοχή στο 3ο κεφάλαιο σελ.45 και τα λέμε μετά:))
Kiss

koulpa είπε...

xaxaxa όχι καπετούλα δε.. τώρα κατάτα άλλα.. 30 χρόνια πιο πιθανον να με δεις με τζιν πουκάμισο παντελόνι.. ρούχα εργασίας γαρ.. :):)
όσο για το διαθέσημος.. κάτι έχετε εσείς οι γυναίκες.. κυρίως μου την πέφτανε όταν δεν ήμουν διαθέσημος.. και συχνότατα όταν συνοδευόμουν.. και το χειρότερο.. άρεσε και σε αυτή που με συνέδευε.. :):)
άββυσσος.. :):)
καλησπερούδιαααα :):)

Justine's Blog είπε...

Φλέρτ; Καιρό είχα να τ΄ακούσω. Ωσπου έγινε το θαύμα το περασμένο ΣΚ στο εμπορικό κέντρο της περιοχής μου. Μεαρός τριαντάρης -κανονικός Αδωνις, σκούρα σγουρά μαλλιά, μαύρα μάτια- με πλησίασε και μου είπε ότι είμαι eclatante!!!
Μου ζήτησε να πιούμε καφεδάκι αλλά άνρήθηκα ευγενικά.
Το αγόρι μου τόνωσε το ηθικό, με το που πήγα στο σπίτι το είπα αμέσως στον Αλεξανδρίνο (εμείς όλα τα μοιραζόμαστε!)
Κρίμα που δεν είχα κρυφή κάμερα να σας δείξω πως ακριβώς γίνεται το ΦΛΕΡΤ, η απώτατη επικοινωνιακή τέχνη!
Φιλί απο Συννεφούλα

katrine είπε...

Αγαπητέ και καλέ μου Koulpa το πουκάμισο είναι αγαπημένο ρούχο, αρκεί να μην έχει κοντό μανίκι.Για μένα.

Καλά τη διαστροφή των ανθρώπων που ελκύονται από δεσμευμένα άτομα συνεχώς τη καταλαβαίνω, τες πα. Όμως να φλερτάρουν αυτόν που με συνοδεύει και να μ αρέσει κιόλας ,ααα δε παιζει. Με τίποτε λέμε! Ο σκύλος δαγκώνει.Γκρρρρρ!

Καλό βραδάκι

katrine είπε...

Μπονίτα Justine,
μου επιτρέπεις να συμπληρώσω??

Eclatante brillant!!

Ξέρεις τι σκέφτομαι τώρα με αυτό που σου συνέβη. Φαντάσου πόσο του άρεσες που βρήκε το θάρρος, χωρίς γλωσσοδέτη, φαντάζομαι, να σου μιλήσει!! Η δύναμη της χημείας είναι παιδί μου. Είναι μια αυτή, μουσίτσα σκέτη!!

...και όπως το λες το ηθικό στα ύψη .

Φιλιά γλυκά

υγ: μυστικό!( προς τα πού πέφτει το εμπορικό που λέγαμε (χε χε);)))

koulpa είπε...

xaxa το πουκάμισο έχει επιβληθεί από τις συνθήκες.. με ενοχλεί να κολά πάνω μου η σκόνη της οικοδομής.. κοντομάνικο θα ήταν δώρον άδωρον.. :):)
χαχα μια χαρά φυσιολογική σε βρήσκω.. :):)
καληνύχτα και καλό μήνα :):)

katrine είπε...

Καλό μήνα Koulpa και καλή συνέχεια καλοκαιριού:)
Υπάρχει προκατάληψη με τα κοντομάνικα πουκάμισα ,το ομολογώ!!

Vassilis είπε...

Κatrine για να κάνω και εγώ τη συνεισφορά μου στο θέμα, ορίστε μέχρι και πλήρη οδηγό για flirt clothing και όχι μόνο ανακάλυψα:) http://www.top-flirting-tips.com/flirt-clothes.html