Σκέψη μου

Η υπομονή που έχω σ αυτή τη ζωή ή θα με ανταμείψει ή θα με καταστρέψει!!!

2 Ιουλ 2010

Just thank you

Στο ξεκίνημα του ΣΚ και ενώ η εβδομάδα που πέρασε δεν ήταν η καλύτερη, πιάνω τον εαυτό μου να ψελλίζει "ευχαριστώ". Πως όταν μας κολλάει ένα τραγούδι απ το πρωί και το μουρμουρίζουμε εκνευριστικά όλη ημέρα?? Κάπως έτσι. "Ευχαριστώ". Και ήταν δύσκολη εβδομάδα. Που να ήταν και η καλύτερη δηλαδή. Τι θα έκανα? Στροφές? Πιρουέττες! Τελευταία είναι έντονη αυτή η ανάγκη. Του "Ευχαριστώ". Οι αντιδράσεις μου. Ο θυμός ή και η χαρά μου. Το φώναζαν. Η επιτυχία και η αναγνώριση. Οι άνθρωποι. Οι φίλοι. Η οικογένειά μου.
..και όσο το λέω, τόσο πιο πολύ το ακούω κι από τους γύρω μου, και μ αρέσει.
Σ ευχαριστώ Θηρεσία μου, δε θα πάψω να σου μιλώ..................να σε φιλώ, σ ευχαριστώ Γιάννη που αγαπάς και αντέχεις τον κακό(καλό)μαθημένο Βενιαμίν σου, ευχαριστώ το σύμπαν που σε συνάντησα, ευχαριστώ τη διαίσθησή μου, ευχαριστώ τους συνεργάτες μου και τους αντίζηλους πιο πολύ, ευχαριστώ όποιον με μαλώνει, φίλους κι αδελφούς (ναι), ευχαριστώ και μια φίλη που με πρόδωσε, ευχαριστώ αυτόν που με συγχώρεσε, αλλά και εμένα την ίδια που συγχωρώ.

ευχαριστώ ,που δεν βλασφημώ.

Ok!

Ευχαριστώ την αγάπη και τον έρωτα κι ας με γδέρνουν. Αμυχές γνώσης. Ευχαριστώ.



Έτσι μου ρθε απόψε. Μιλώ με μένα και το μοιράζομαι. Είναι μια βραδιά τόσο ήρεμη που από μόνη της με καλοδέχεται.

Ήταν δύσκολη εβδομάδα.


Ήταν...

just thank

have a nice wk

bb.

21 σχόλια:

δεσποιναριον είπε...

Περικαλουμε! (εγω με περιελαβα στους φιλους που σε μαλωνουν καμια φορα)
Εγω ευχαριστω ειδικα σ'αυτη την αναρτηση για τις λιγες φορες που καθησαμε διπλα διπλα και τα ειπαμε. Για την εμπιστοσυνη σου για την επομενη φορα, γιατι με πηρες τηλεφωνο απο την κλινικη να μην ανυσυχω, για την κουαντρουπλ, για το μωβ που δεν ειχε αλλο για σενα, για το πρωτο σου μεηλ, με λενε Κατερινα αλλα δεν εχω μπλογκ αλλα σου στελνω τη φωτογραφια μου να γνωριστουμε. Για το βιβλιαρακι, γιατι δε φοραγες δωδεκαποντα και μπορεσα να φανω κι εγω, για τις αφιερωσεις και γιατι η αγαπη σου φτανει μακρυα!
Φευγω πριν με παρουν τα ζουμια!

John D. Carnessiotis "Asteroid" είπε...

Όμορφο, συγκινητικό... ανθρώπινο!
Να ανοίγουμε κάποτε την ψυχή μας σ' όσους μας ανοίγουν την δική τους, αλλά και σ' όσους δεν... Για να παίρνουν κι αυτοί μαθήματα!
Ευχαριστώ, ευχαριστούμε, Κατερίνα...

Talisker είπε...

Μα εινι υπεροχο αυτο!!

ειναι υπεροχο να εισαι τοσο καλα που να νιβθεις την αναγκη να πεις ευχαριστω ..
εναι υπεροχο σου λεω και απιστευτα ευγενικο ..

εγω σε ευχαριστω που δινεις ποιοτητα στις ωρες που μπλοκαρω
αλλα αν μου ερθεις με δωδεκαποντα θα σε τσουρομαδησω στο λεω..

θελω ειδικη μεταχειρηση οπως της Ντεπ!!::))))

Φιλια ΚΑΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΛΟ -ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΚ!!!!

οσο για τις δυσκολες βδομαδες κι εγω τις εχω και σφιγγω τα δοντια μονο και μονο γιατι ξερω πως θα ερθουν τετοιες στιγμες απολυτης γαληνης , ηρεμιας και ικανοποιησης -οτι παει περασε και βγηκα παλικαρι...

orfia είπε...

..Εγω περιμενα,....περιμενα...να περασει η μπορα??? μπα. Να περασει η ενταση, ουτε, περιμενα να μπορω να πω δυο λογια...!! ξερω τα λογια περιττευουν οταν φουντωνει η μπορα...αλλα..εγω να μην σου πω ευχαριστω για τα ολα??? Ξερεις εσυ..!!! Ευχαριστω που μπηκες στην ζωη μου φιλη γλυκεια και μακαρι να μπορουσα να εκανα κατι για να μην τσακαεμφανιστει αυτη η παλιοεβδομαδα που περασε...!! Ξερεις ποσο σ αγαπω ε??? και εμφανισου.....σου τηλεφ..αλλα δεν...

katrine είπε...

Θα το πω Δεσποινάκι.
Αυτή η ανάρτηση γράφηκε με δακρυάκια. Ίσως γιατί σε λίγες γραμμές έβαλα χίλια πράγματα.
Μα αν ήξερα πως θα διάβαζα τόσες ομορφιές,θα τα έγραφα απ τη Τρίτη φιλεναδίτσα ΜΟΥ.
....και να με μαλώνεις. Ξέρεις εσύ. Με το τρόπο που έχεις. Το διακριτικό, το γλυκό, της έφηβης φίλης και της μαμάς μαζί. Λοιπόν τώρα που το λες, τότε που σου έγραψα, σκέφτομαι πόσο νηπιαγωγείο ήμουν. Δεν ήμουν?? Άσχετο τελείως. Αυθόρμητο όμως. Νόμιζα πως ο μόνος τρόπος να επικοινωνήσω μαζί σου ήταν αυτός.Και μη με ευχαριστείς για την εμπιστοσύνη διότι την εμπνέεις, φωνάζει γύρω σου. Το έχω ξαναπεί ,παίρνουμε αυτό που μας αξίζει απ τους άλλους. Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που ανταποκρίθηκες μωρό μου.

Και έχε το νου σου τα Χριστούγεννα είναι πολύ κοντά!

Σε φιλώ γλυκά, και η αγάπη μου φθάνει ως την άλλη άκρη εκεί που είσαι. Φορώ δωδεκάποντα!! Με βλέπεις???

katrine είπε...

Αγαπημένε μου Γιάννη ναι είναι ανθρώπινο και το αντιλαμβάνονται αυτοί που κάνουν το ίδιο. Οι άλλοι δεν..... απλά προσπερνούν και να το ξέρεις εκείνοι είναι που προδίδουν.

Asteroid μου καλέ μου κι εγώ σ ευχαριστώ, γιατί σε διαβάζω και πλουτίζω, γιατί οι λήψεις και οι εικόνες σου είναι απέραντα ταξίδια, γιατί η φώτο που μου έβγαλες είναι ποστερ, το ομολογώ;))

Και σε χιλιοευχαριστώ Γιάννη διότι το d'anjou είναι υπέροχο:))))

katrine είπε...

Tal sweet Tal!!

Είναι μερικές ημέρες που είναι πολύ δύσκολες, σχεδόν αβάσταχτες. Όταν όμως ρουφάς τη δυσκολία ώς το μεδούλι σε περιμένει ένα καλωσόρισμα του παρακάτω, όπως το χθεσινοβραδυνό.

Εκεί λες ευχαριστώ. Πρώτα στο Γιάννη και στη Θηρεσία τους γονείς μου και μετά σε όλους όσους είναι κοντά μου. Ακόμη και στους ανάξιους. Και εκείνοι, μου έμαθαν.

Λοιπόν.

Εντάξει προκειμένου να σ ευχαριστηθώ έρχομαι και με σανδάλια. Σε περιμένω γλυκό μου! Και sure η μεταχείρηση θα είναι αυτή που αρμόζει.

Πόσο σ ευχαριστώ που έρχεσαι
πόσο για τη μουσική σου και πόσο για τη στήριξη που με τις γραφές μου δίνεις!!

Σε φιλώ παλικαράκι γλυκά καλό βραδάκι Σαββάτου;))

χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

katrine είπε...

Λενάκι μου πόσες μπόρες περνάς μαζί μου??

Πόσες ακόμη θα περάσεις? Και ξέρω θα είσαι εδώ με υπομονή που για μένα ήρθε σα Θείο Δώρο. Σ ευχαριστώ.

Και χωρίς λόγια είσαι πολύτιμη,γιατί να ξέρεις δεν είναι σε θέση όλοι να σιωπούν τη σωστή στιγμή. Και αυτό είναι χάρισμα που το έχεις. Λενάκι μου εσύ.

Πέρασε η μπόρα , με το χαλάζι!!Τ ακούς?

..και εγώ σ αγαπώ και δε δε δε σε βρίσκω τώρα αλλά και δε σ αλλάζω!!

Με τίποτε όμως:))

Τα φιλιά από εδώ ή θα με πάρεις??

ok. ...και απ εδώ, millions!!

panathinaeos είπε...

ακουσα ευχαριστω και μπηκα μεσα!!!
εκφραζω κι εγω λοιπον με την σειρα μου τις ευχαριστιες μου στην κατερινα την ανθρωπινη και την γηινη αλλα και την "γατισια" που δεν θα μπορεσει ποτε να γινει "σκυλισια" κι ευτυχως!!!
μην σταματας να ψαχνεις και να διερευνας κατερινα!!!
οι ευχαριστιες ειναι σαν τις στασεις που κανουμε στις μεγαλες διαδρομες, κατω απο ενα πλατανι, για να πιουμε λιγο δροσερο νερακι, να ξαποστασουμε, και να συνεχισουμε...
η πορεια συνεχιζεται, και ειναι πορεια ενεργητικη και αποκαλυπτικη και απαραιτητη και πηγη ζωης...
στην πορεια θα συναντησουμε (οπως και πριν) πλειστα οσα φρουτα, ζωα, λαχανικα και καρπους, οπως και ανθρωπους η και συνδυασμους ολων των ανωτερω, αφου ειναι γνωστον οτι πλειστακις οι ανθρωποι ενδυονται μανδυες ζωων (π.χ. του συμπαθεστατου κατα τα αλλα ονου, και ημιονου) φρουτων, δενδρων και λοιπων αντικειμενων ζωντων η μη...
καλη συνεχεια και καλη δυναμη

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ.ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.ΩΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΡΩ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ.

katrine είπε...

Αγαπημένε μου δάσκαλε, έτσι ακριβώς ξαπόστασα, για να συνεχίσω. Δε θα σταματήσω ποτέ να διερευνώ κυρίως τον εαυτό μου. Να ευγνωμονώ και να ευχαριστώ ότι με δίδαξε ασχέτου πόνου.

Όσο για τη γατίσια ανθρώπινη Κατερίνα έτσι είναι .Δε θα γίνει ποτέ σκυλίσια, δε τόχει. Κι αν δε το χεις ,όσο και να προσπαθήσεις το αποτέλεσμα δε θα σε ικανοποιήσει.

Είπαμε όμως μόνο τα δοντάκια έτσι για να φοβηθούν??? Ποιοι?? Αυτοί. Που ενδύονται μανδύα όνου!!

Καλή εβδομάδα καλοκαιριού σας φιλώ
και σας ευχαριστώ που με έχετε δεχθεί στο ατελιέ. Έχω τις καλύτερες συμμαθήτριες ever:)))

katrine είπε...

Skroytzako
να περάσεις όμορφες διακοπές να ξεκουραστείς και να μη χάσεις το χιούμορ σου για κανένα και για τίποτε.
Bye bye¨))

Phivos Nicolaides είπε...

Ένα "ευχαριστώ" δεν στοιχίζει τίποτα και έχει τόσα ανταποδοτικά οφέλη, που λίγοι τα αντιλαμβάνονται...

Ρούλα είπε...

Ένα τεράστιο εύγε Κατερίνα μου,που λέμε και στο ατελιέ!Το ευχαριστώ ως έκφραση ευγνωμοσύνης προς τους γύρω μας,στην ίδια τη ζωή δημιουργεί αίσθημα ευφορίας στον εαυτό μας,τους γύρω μας.Ο αχάριστος είναι και άτυχος από την άποψη ότι έχει το αίσθημα του ανικανοποίητου,του μίζερου και στο τέλος επειδή δεν εκτιμά τίποτε τα χάνει όλα.
Χαίρομαι και καμαρώνω τα παιδιά μου που έχουν εκπαιδευτεί στην ευγνωμοσύνη,όσοι τα γνωρίζουν λένε ότι "ρουλίζουν" :)
Η συμπεριφορά μας είναι η καλύτερη διδασκαλία σωστής συμπεριφοράς.Επομένως τα ευχαριστώ σου είναι μεγάλη προίκα για τα παιδιά σου.
Βέβαια όταν ζεις σε περιβάλλον που το ευχαριστώ σπάνια το ακούς ή βγαίνει σε μορφή μουγκρητού,θεωρείσαι γραφικός αλλά στο τέλος λες έ,όχι δεν θα αλλάξω εγώ τη συμπεριφορά μου και τις απόψεις μου,τα πάω καλά με τον εαυτό μου,ας έχουν αυτοί το πρόβλημα.
Τελειώνοντας,οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγκαλιά,είμαι περήφανη που σε έχω συμμαθήτρια!
υγ1.την επόμενη φορά που θα συναντήσεις τον κόπανο με τον κόπανο να του πεις "ευχαριστώ που σήμερα δεν με ξυπνήσατε"
υγ2.την επόμενη φορά που θα συναντήσω το γείτονα με το κομπρεσέρ θα του πω "ευχαριστώ που σήμερα δεν ξύπνησα από το κομπρεσέρ αλλά από το αλυσοπρίονο,για να έχουμε και μια ποικιλία βρε αδερφέ"
(ναι,ναι αλυσοπρίονο είχαμε χθες)
φιλάκια

Ανώνυμος είπε...

Kατριν,
παίρνω το θάρρος και αφήνω σχόλιο σε εσένα σχετικά με την τελευταία ανάρτηση της Εύης (μέρες και νύχτες στην πόλη του ποτέ-ποτέ)...
Φυσικό και αναμενόμενο ΝΑ ΡΩΤΉΣΕΙΣ γιατί δεν αφήνω το ίδιο σχόλιο στο ως άνω ιστιολόγιο αφού δεν αφορά εσένα...
Γιατί της άφησα αλλά η ιδιοκτητριά του απλά δεν το εμφάνισε.
Αφορά ένα σχόλιο που άφησε μια "ελεκάτ" εκεί (ούτε σε εκείνην μπορώ να αφήσω σχόλιο) και συγκεκριμένα τα ως κάτωθι:

-Ας μην λέω άλλα εδώ και σε ματιάσουν, προτιμώ να μιλήσουμε από το τηλέφωνο γιατί το blog σου (όπως και το δικό μου!) έχει γίνει άντρο ανώνυμης κακίας!!!
Εγώ βέβαια τους σβήνω με τη μία, δεν κάνω διάλογο, ούτε ασχολούμαι!-


Το δικό μου σχόλιο στην Εύη ήταν μια μικρή απορία μου...


"Γιατί άραγε έχει γίνει αντρό...?"


Θα το χαιρόμουν ιδιαιτερως αν η Εύη μου απαντούσε το ίδιο απλά όσο και η ερωτησή μου είναι...


Αυτά και ευχαριστώ

katrine είπε...

Το ευχαριστώ Φοίβο μου για να το πεις πρέπει να εκτιμήσεις, να θεωρήσεις τον εαυτό σου τυχερό. Όσο για τα οφέλη που λες είναι απίστευτα και δε μετριούνται.

Φιλιά καλοκαιρινά στην όμορφη Κύπρο.

katrine είπε...

Λοιπόν Ρούλα ακούω, πότε θα εγκαινιάσουμε το μπλογκ της φίλης μας της "Ρούλας". Ε??Πότε??? Θα πάρεις πολλές ευχαριστίες απ αυτό ,να το θυμάσαι.
Τι λέγαμε? Α ναι.

Τώρα που λες για τα παιδιά. Το ευχαριστώ κυριαρχούσε στο μεγάλωμα των παιδιών μου. Περνώντας τα χρόνια, κάποια στιγμή απογοητεύθηκα, διότι μόνο ευγενικά και ευχαριστώ δεν έλεγαν!! Ώσπου ήρθε η στιγμή. "Ψήλωσα" λέμε. Τα παιδιά ρουφούν και αποθηκεύουν. Ότι προσφέρεις θα στο δωρίσουν.

Ξύπνημα κι αυτό Σαββατιάτικα ε?!! Μα τον άτιμο , πραγματικά κόπανος στο κόπανο, όμως. Ειλικρινά πολλά χρόνια είχα ν ακούσω τέτοιον ήχο. Αφού απορούσα που πήγαν οι κόπανοι??Χο χο!!Όχι όχι τον προτιμώ απ το κομπρεσερ.Δε το συζητώ.

Σου κάνω αγκαλιά συμμαθητριούλα του πιο γουστόζικου ατελιέ.
Φιλί.

katrine είπε...

Φοίβο μου για να πεις ευχαριστώ πρέπει να εκτιμήσεις πρώτα, να μη θεωρείς τίποτε δεδομένο. ¨Οσο για τα οφέλη είναι απίστευτα και αμέτρητα.

Φιλιά καλοκαιρινά στην όμορφη Κύπρο.

katrine είπε...

Μάλιστα!

Αγαπητέ "Ανώνυμε", προσωπικά τα ανώνυμα μου τη σπάνε. Δε το κρίνω όμως. Επιλογή σας. Αν σκεφθώ ότι σε όλες τις μπλογκογειτονιές μπορεί να υπάρχουν ψευτοεπώνυμοι, ok, δε με ενοχλεί.

Ελπίζω η Εύη να σας απαντήσει αν θέλει. Δε μπορώ να πάρω θέση.

Μιας όμως και ήρθατε ως εδώ θα μου επιτρέψετε να σας δώσω όνομα. Όποτε λοιπόν περνάτε απ εδώ να το χρησιμοποιείτε please.

So, you are Mr or Mrs Γεωργίου.
Μη με ρωτήσετε γιατί. Είναι κώδικας για όποιον καταλαβαίνει.

Σας χαιρετώ.

Ra Ma είπε...

Εύχομαι ότι κάνεις να έχει αίσιο τέλος!!!

Γενικώς φαίνεται πως έχω χάσει επεισόδια!!!! Πως την έχω πατήσει εγώ έτσι, ο ...μέγας κουτσομπόλης!

Καλό απόγευμα !!!

katrine είπε...

Μαρκονι μου καλησπέρα τι λές??Κανένα επεισόδιο δεν έχασες. Just thank s!!

Ότι παρεμβάλλεται είναι άσχετο.

Εσύ ο κούκλος, κουτσομπόλης?? No no no!

Καλό σου βράδυ:)